Vacature Innovatiehub Winterswijk (0,6 / 1 fte)

Vacature Innovatiehub Winterswijk (0,6 / 1 fte)

Ben jij graag de spil tussen studenten, onderwijs en het bedrijfsleven in Winterswijk en omgeving? Weet jij de match te maken tussen deze drie? Dan is de functie van Hubmanager Innovatiehub Winterswijk iets voor jou.

Innovatiehub Winterswijk is één van de zes innovatiehubs in Gelderland waar mbo-, hbo- en wo studenten de mogelijkheid krijgen om een uitdagende (afstudeer) stage of opdracht uit te voeren. In Winterswijk kan dit bij de bedrijven Colubris Cleantech, Contour Covering Technology en Klein Poelhuis.

Wat ga je doen?
Als Hubmanager speel je een cruciale rol bij het matchen van studenten aan de vraagstukken (stage/afstudeeropdrachten) van de drie bedrijven. Aan de ene kant help je de bedrijven met het formuleren en verder concretiseren van stage en afstudeeropdrachten. Aan de andere kant verdiep jij je in de beschikbare studenten; hun ambities en wensen.  Eenmaal de juiste studenten bij de bedrijven geplaatst, ben jij gedurende de stageperiode het aanspreekpunt voor zowel de studenten als de bedrijven.

Om dit te doen werk jij één dag per week bij ieder bedrijf. Dit maakt jouw werk dynamisch, afwisselend en vol energie.

Jouw kerntaken in een notendop:

  • Je spart met collega’s bij de diverse bedrijven om te kijken welke (innovatieve) uitdagingen er op de werkvloer liggen en of deze geschikt zouden zijn voor onderwijsopdrachten zoals (afstudeer)stages.
  • De werving van studenten; je onderhoudt contact met verschillende onderwijsinstellingen en bezoekt bedrijvenmarkten en stage events.
  • Tijdens de stageperiode van de studenten begeleid jij het proces en kunnen de studenten altijd bij jou terecht voor vragen. De studenten hebben daarnaast ook een vakinhoudelijke begeleider op de werkvloer.
  • Je zorgt ervoor dat de studenten onderling contact hebben om kennisdeling te bevorderen en ook heel belangrijk: dat ze een toffe tijd hebben! Dit doe je bijvoorbeeld door inspirerende bijeenkomsten, trainingen en bedrijfsbezoeken te organiseren.

Wie ben jij..
Met oprechte interesse voor een ander sta jij graag in contact met de wereld om je heen. Je verdiept je in mensen en bedrijven, en weet hun behoeftes om te zetten naar praktische vraagstukken.

Met jouw communicatieve vaardigheden en kennis van het onderwijsstelsel ben je een gesprekspartner voor bedrijven, en een coach voor studenten. Deze afwisseling ligt jou en jij bent in staat om meerdere ballen in de lucht te houden. Tot slot vind je het niet erg om zelfstandig te werken.

Overige punten die belangrijk zijn om te hebben:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur recent afgerond;
  • Een rijbewijs en eigen auto zijn belangrijk aangezien er enige reisbereidheid vanwege de events, in de regio wordt verwacht.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Wij bieden je een functie met veel afwisseling, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Een functie waarin niet alleen de ontwikkeling van studenten centraal staat, maar ook die van jou!
  • In deze functie kun je in korte tijd een groot netwerk opbouwen, krijg je een hoop leuke collega’s en kom je terecht in een groep met vijf andere enthousiaste Hubmanagers waarmee je ervaringen en kennis uitwisselt.
  • Prima arbeidsvoorwaarden én veel werkplezier.
  • Een functie voor 24 uur, eventuele uitbreiding van uren met andere taken is bespreekbaar.

Interesse of meer info?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via n.vanbalveren@colubriscleantech.com. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Nicole van Balveren, HR bij Colubris Cleantech via 06-25040314 of per bovenstaand mailadres.

Terug naar overzicht
Doorzoek de website