Innovatiehub A18

Innovatiehub A18 is een samenwerking tussen Nedcon (Doetinchem), Pas Reform (Zeddam) en Sité Woondiensten (Doetinchem). Binnen de hub staat het uitwisselen van innovatieve ideeën en een onderlinge samenwerking voorop.

Innovatiehub A18 staat voor 'innovatie' langs de A18 en dat is wat deze drie bedrijven willen: innovatieve opdrachten voor diverse studenten.

Innovatiehub A18

Innovatiehub A18

bedrijven

Pas Reform

Pasreform is een internationaal bedrijf, die gespecialiseerd is in het ontwikkelingen van innovatieve broedmachines voor de pluimveesector. Het bedrijf heeft wereldwijd een belangrijke positie gekregen door middel van onderzoek op het gebied van embryo ontwikkeling, gecombineerd met een uitgebreide kennis van alles aspecten omtrent de pluimvee productie.

WEBSITE
Pas Reform

Sité Woondiensten

Sité woondiensten zorgt ervoor dat iedereen (maar met name mensen met een kleine portemonnee) goed en betaalbaar kunnen wonen in Doetinchem en Bronckhorst. Zij zorgen voor goed onderhouden woningen, leefbare buurten en wijken waar de mensen zich thuis voelen. Stage lopen en afstuderen bij Sité betekent werkervaring op doen in een leuke, enthousiaste en lerende wooncorporatie. Sité is ook door SBB erkend als leerbedrijf!

WEBSITE
Sité Woondiensten

Nedcon

Sinds het prille begin van NEDCON in 1969 hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in opslagsystemen. Van manuele magazijnstellingen en semi-automatische systemen tot een integrale aanpak voor complexe en geautomatiseerde magazijninrichtingen.

If it can be done, consider it done

Bij NEDCON houden we ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Dat zit in ons bloed. Als we ergens goed in zijn, dan is het wel plannen realiseren. Ook als de opgave van tevoren onmogelijk lijkt. We zoeken altijd naar een oplossing, naar nieuwe ideeën of een andere aanpak waardoor het wél kan.

Die manier van werken maakt ons anders dan de rest. Al bijna 50 jaar. Ons geheim zit in onze grote betrokkenheid. Bij onze klanten en projecten, maar ook bij elkaar en het bedrijf. Veel collega’s hebben NEDCON zelf mee opgebouwd en werken al lang samen. Dat geeft een soort familiegevoel waarin ook nieuwe collega’s met open armen worden ontvangen. En waarin creativiteit, innovatiekracht, talenten en kwaliteit kunnen bloeien. Zo straalt onze bijzondere bedrijfscultuur ook af op onze projecten.

WEBSITE
Nedcon
Hubmanager
Innovatiehub
Hubmanager

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website