Innovatiehub A18

Innovatiehub A18 is een samenwerking tussen Nedcon (Doetinchem), Pas Reform (Zeddam) en Sité Woondiensten (Doetinchem). Binnen de hub staat het uitwisselen van innovatieve ideeën en een onderlinge samenwerking voorop.

Innovatiehub A18 staat voor 'innovatie' langs de A18 en dat is wat deze drie bedrijven willen: innovatieve opdrachten voor diverse studenten.

Innovatiehub A18

Innovatiehub A18

bedrijven

Pas Reform

Pasreform is een internationaal bedrijf, die gespecialiseerd is in het ontwikkelingen van innovatieve broedmachines voor de pluimveesector. Het bedrijf heeft wereldwijd een belangrijke positie gekregen door middel van onderzoek op het gebied van embryo ontwikkeling, gecombineerd met een uitgebreide kennis van alles aspecten omtrent de pluimvee productie.

WEBSITE
Pas Reform

Sité woondiensten

Sité woondiensten zorgt ervoor dat iedereen (maar met name mensen met een kleine portemonnee) goed en betaalbaar kunnen wonen in Doetinchem en Bronckhorst. Zij zorgen voor goed onderhouden woningen, leefbare buurten en wijken waar de mensen zich thuis voelen. Stage lopen en afstuderen bij Sité betekent werkervaring op doen in een leuke, enthousiaste en lerende wooncorporatie. Sité is ook door SBB erkend als leerbedrijf!

WEBSITE
Sité woondiensten

Nedcon

Nedcon is een zelfstandig bedrijf, dat sinds 2004 deel uitmaakt van het internationale staalconcern Voestalpine. Al meer dan veertig jaar zijn wij dé expert op het gebied van opslagsystemen, wereldwijd. Alles is bij ons in één hand:  ontwerpen, produceren, begeleiden en installeren van de opslagsystemen. Wij zijn gevestigd in Doetinchem. Onze productie vindt plaats in Pardubice (Tsjechië). Daarnaast hebben wij vestigingen in diverse Europese landen en de VS. Ook verkopen wij onze producten via een dealernetwerk.

WEBSITE
Nedcon
Marjolein Jansen
Marjolein Jansen
Hubmanager
Innovatiehub A18
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub A18
Doorzoek de website