Innovatiehub Achterhoek-Liemers

De Innovatiehub Achterhoek-Liemers is de nieuwste hub (2017) binnen het overkoepelende Innovatiehub concept. De Innovatiehub is een samenwerkingsverband tussen drie techniek bedrijven uit de Achterhoek-Liemers: Von Gahlen Nederland BV, Ubbink BV en Vink Kunststoffen BV.

Optimaal benutten van talent

Kennisdeling tussen de bedrijven en studenten onderling staat centraal bij de Innovatiehub Achterhoek-Liemers. Het doel is het creëren van een multidisciplinaire kweekvijver waarbij jong talent en innovatievermogen optimaal worden benut.

Wat betekent de Innovatiehub voor jou als student?

Via de Innovatiehub Achterhoek-Liemers kun jij een uitdagende stage of afstudeeropdracht uitvoeren, waarmee je bijdraagt aan de verdere innovatie van de bedrijven. Om zoveel mogelijk uit jouw stage- of afstudeeropdracht te halen, kun je gebruik maken van de extra’s die de Innovatiehub Achterhoek-Liemers biedt, zoals het bijwonen van bijeenkomsten met andere studenten, het volgen van trainingen en extra begeleiding vanuit de Hubmanager op het proces.

Innovatiehub Achterhoek-Liemers

Innovatiehub Achterhoek-Liemers

bedrijven

Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van de productportefeuille. Daarnaast maakt Ubbink dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen. De producten van Ubbink zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

WEBSITE
Ubbink

Vink Kunststoffen

Vink Kunststoffen in Didam is marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabrikaten in Nederland. Het is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven en heeft in Nederland ruim 250 medewerkers in dienst. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen.

WEBSITE
Vink Kunststoffen

Von Gahlen

Von Gahlen is al bijna vijftig jaar producent van afschermingsmiddelen voor de nucleaire geneeskunde. Onze producten en oplossingen worden wereldwijd toegepast in een bijzondere omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde.

Bij ons werk je in een innovatieve, wereldwijde markt. Omdat we een relatief kleine organisatie zijn maak jij, samen met je team, echt het verschil. Je kunt van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten!

Als betrokken familiebedrijf kijken we naar persoonlijke competenties en luisteren we naar ideeën en suggesties. Vanuit een solide basis blijven we innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een heel plezierige werksfeer met ongeveer 90 collega's in Nederland (Zevenaar), ervaar je tevens de waardering van onze internationale klanten in verschillende werelddelen.

WEBSITE
Von Gahlen
Yanick van Dijk
Yanick van Dijk
Hubmanager
Innovatiehub Achterhoek-Liemers
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Achterhoek-Liemers

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Doorzoek de website