Innovatiehub Bronckhorst

In mei 2017 is er een nieuwe hub gestart in de omgeving Bronckhorst. Binnen deze hub is er een samenwerking  tussen de  bedrijven Goma BV, Kersten Kunststofcoating en de Gemeente Bronckhorst. Sinds december 2017 is SafanDarley ook aangesloten bij de hub.

Binnen de hub staat samenwerken en kennisdeling centraal. De bedrijven zijn bereid om jou alle tools toe te reiken voor een geslaagde stage of afstudeerperiode.

Als student wordt je niet alleen extra begeleid door de hubmanager maar kom je bij de bedrijven ook in contact met studenten van andere opleidingen/studies en met andere organisaties waar de innovatiehub mee samenwerkt.

Innovatiehub Bronckhorst

Innovatiehub Bronckhorst

bedrijven

Goma

Goma is een zelfstandige onderneming die op basis van onderscheidende product- en proceskwaliteit technisch hoogwaardige metaalproducten vervaardigd, overwegend plaatwerk, bij variabele seriegrootte en deels samengesteld. De onderneming is initiatiefrijk, marktgericht, probleem- oplossend, snel en flexibel bedienend, betrouwbaar en solide als partner om continuïteit, winstgevendheid en een goede prijs/prestatie te waarborgen.

WEBSITE
Goma

Kersten Kunststofcoating

In onze Nederlandse en Duitse onderneming voorzien wij metalen, door middel van thermische processen, met uiteenlopende  technische coatings. Als MKB-onderneming zijn wij actief in diverse niche markten met hoogwaardige kunststofcoatings.

Kersten Kunststofcoating is een familiebedrijf dat sinds 1967 coatings aanbrengt op metalen. We zijn begonnen in Eerbeek, maar een paar jaar later zijn we verhuisd naar Brummen.

WEBSITE
Kersten Kunststofcoating

Gemeente Bronckhorst

Een van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland. De gemeente Bronckhorst is een vooruitstrevende organisatie, die proactief inspeelt op de voortdurend wisselende maatschappelijke ontwikkelingen. Wij gaan uit van de kracht van de samenleving, onderhouden een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. Die rol vullen we ook in door te faciliteren, kansen te verkennen en expertise te delen met inwoners en andere initiatiefnemers.

WEBSITE
Gemeente Bronckhorst

Safan Darley bv

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment. SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo'n 160 medewerkers.

WEBSITE
Safan Darley bv
Tessa  Reuling
Tessa Reuling
Hubmanager
Innovatiehub Bronckhorst
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Bronckhorst

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website