Innovatiehub Doetinchem

Innovatiehub Doetinchem is een samenwerking tussen drie bedrijven; Rensa, Wopereis en Hosokawa Micron en is dé stage/afstudeerplek in de regio Doetinchem/Didam. Door de samenwerking tussen de drie bedrijven heb je naast je eigen opdracht bij één van de organisaties ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de twee andere organisaties. Naast extra trainingen en extra begeleiding draagt de Innovatiehub er ook aan bij dat jou plan daadwerkelijk wordt geïmplementeerd in de organisatie.

Innovatiehub Doetinchem

Innovatiehub Doetinchem

bedrijven

Hosokawa Micron B.V.

Hosokawa Micron B.V. is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert en in bedrijf stelt voor de poederverwerkende industrie. De productportfolio bestaat onder andere uit batchmengers en drogers, continue mengers en drogers, maalapparaten en complete installaties voor laboratoriumtoepassingen en/of industrieel gebruik. Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa Micron heeft circa 160 medewerkers en is gevestigd in Doetinchem.

WEBSITE
Hosokawa Micron B.V.

Technisch Handelsbureau Rensa

Technisch Handelsbureau Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarming en ventilatie. Ze bedienen hun klanten (de professionele installateurs) middels een zevental verkoopkantoren verspreid in heel Nederland. De levering van goederen vindt plaats vanuit de centrale magazijnen in Didam en Doetinchem. Dankzij een modern distributieconcept, waar flexibiliteit en efficiency hand in hand gaan, is een hoge servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid mogelijk. Door de jarenlange ervaring die Rensa op dit gebied heeft, is een uitgekiend distributieproces gerealiseerd waarmee een grote diversiteit aan combinaties van artikelen probleemloos kan worden geleverd.

WEBSITE
Technisch Handelsbureau Rensa

Wopereis

Wopereis is opgericht in 1931 en kent een lange traditie van produceren van staalconstructies. In de agrarische sector in Nederland, Duitsland en Rusland heeft Wopereis een goede naam opgebouwd in stallenbouw, stalinrichting, melkwinning en aanverwante projecten. Wopereis is ook actief in niet-agrarische projecten. De RVS afdeling en Machinefabriek Baltes houden zich bezig met opslagsystemen en projecten in de water- en foodsector. Wopereis Solar houdt zich bezig met Solarenergiesystemen en (Wopereis) Cesar ontwikkelt kunststof kozijnen en deuren. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Doetinchem, Steenderen en Staphorst

WEBSITE
Wopereis
Ellen Peters
Ellen Peters
Hubmanager
Innovatiehub Doetinchem
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Doetinchem
Doorzoek de website