Innovatiehub Doetinchem

Innovatiehub Doetinchem is dé stage/afstudeerplek in de regio Doetinchem/Didam. De Innovatiehub is een samenwerking tussen vier bedrijven: Rensa Family, de Wopereis Groep, Hosokawa Micron en Acel Installaties. 

Via de Innovatiehub Doetinchem kun jij een uitdagende stage uitvoeren waarbij je de unieke kans krijgt om een kijkje te nemen bij de drie andere organisaties. Met de mogelijkheid tot het volgen van extra trainingen en het krijgen van extra begeleiding kun je zoveel mogelijk uit jouw stage- of afstudeeropdracht halen!

Innovatiehub Doetinchem

Innovatiehub Doetinchem

bedrijven

Acel Installaties

Onder de bedrijfsnaam Aanleg Centrale verwarming Elektra en Loodgieterswerk, afgekort Acel Installaties, startte een kwartet ondernemers uit Doetinchem in 1972 een installatiebedrijf. 

Acel werkt aan uiteenlopende opdrachten voor zowel zakelijke als particulieren, zoals: Utiliteitsgebouwen; Kantoren; Particuliere woningen; Woningbouwverenigingen; Zorginstellingen; Schoolgebouwen; Gemeenten; Sportcomplexen. Wij beheersen alle disciplines van het installatiewerk, zoals ontwerpen, begeleiden, onderling afstemmen en uitvoeren,

Acel Installaties is gegroeid tot een stabiele en toonaangevende speler in de Achterhoek. Bij het familiebedrijf werken ruim 90 medewerkers die beschikken over gedegen opleidingen, kennis en ervaring. Ook maakt Acel Installaties zich sterk voor de opleiding van jonge vakmensen. 

WEBSITE
Acel Installaties

Hosokawa Micron B.V.

Hosokawa Micron B.V. is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert en in bedrijf stelt voor de poederverwerkende industrie. De productportfolio bestaat onder andere uit batchmengers en drogers, continue mengers en drogers, maalapparaten en complete installaties voor laboratoriumtoepassingen en/of industrieel gebruik. Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa Micron heeft circa 160 medewerkers en is gevestigd in Doetinchem.

WEBSITE
Hosokawa Micron B.V.

Rensa Family

Rensa Family is een internationale groep van familiebedrijven die als toeleverancier in de installatiesector opereert. De Rensa Family bestaat uit Rensa Family Company en onder meer de gespecialiseerde groothandels: CEA (Duitsland), DEWEtech (Duitsland), Gafco, GévierDales, Inexeon, Libra Energy, Rensa Verwarming & Ventilatie, Uniprest (Roemenië) en Verholt.

De gemeenschappelijke waarden van deze (uitsluitend) familiebedrijven zijn de verbindende factor; klantgericht denken en doen, altijd klaarstaan voor een ander en een stap extra zetten om elkaar verder te helpen. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven. Deze betrokkenheid zit in ons DNA en is wat wij met elkaar gemeen hebben.

Rensa Family Company is de centrale dienstverlener in de Rensa Family. De verschillende specialistische verkoopbedrijven van Rensa Family maken dagelijks gebruik van de diensten en expertise van Rensa Family Company. Denk aan logistieke diensten, HR, eCommerce en ICT, technische support, Marketing & Communicatie en financiële administratie.

Zoals je van een familie mag verwachten handelt Rensa Family vanuit het hart met oog voor de wereld om haar heen. Met de volgende generaties in het achterhoofd, investeert Rensa Family niet alleen in duurzame logistiek, maar ook in een duurzame toekomst. Zo is het nieuwe distributiecentrum volledig energieneutraal.

Rensa Family daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent. Binnen Rensa Family krijg je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Daarbij leren wij van jou en jij van ons en komen we steeds een stapje verder. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dát is de familiegedachte!

.

WEBSITE
Rensa Family

Wopereis

Wopereis is opgericht in 1931 en kent een lange traditie van produceren van staalconstructies. In de agrarische sector in Nederland, Duitsland en Rusland heeft Wopereis een goede naam opgebouwd in stallenbouw, stalinrichting, melkwinning en aanverwante projecten. Wopereis is ook actief in niet-agrarische projecten. De RVS afdeling en Machinefabriek Baltes houden zich bezig met opslagsystemen en projecten in de water- en foodsector. Wopereis Solar houdt zich bezig met Solarenergiesystemen en (Wopereis) Cesar ontwikkelt kunststof kozijnen en deuren. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Doetinchem, Steenderen en Staphorst. 

WEBSITE
Wopereis
Doorzoek de website