Innovatiehub ICER

Innovatiehub ICER is een unieke samenwerking met daarin de vijf bedrijven: Civon, Exerion PTU, Ottevanger Milling Engineers, Stanstechniek Gaanderen BV en Ulamo Groep. Binnen de Innovatiehub ICER gaan bedrijven samen met studenten werken aan verbeter- en innovatieprojecten. Met deze samenwerking wordt ervaring gekoppeld aan up-to-date kennis in een creatieve omgeving waardoor er op een actieve manier verbetering en innovatie wordt gerealiseerd. Innovatiehub ICER is uniek in het feit dat de studenten 2 dagen in de week bij elkaar komen bij innovatiecentrum ICER. Om daar te sparren met elkaar en te werken aan hun opdracht onder begeleiding van hubmanagers Sandra Junier en Ruben van Schijndel.

Innovatiehub ICER

Innovatiehub ICER

bedrijven

Exerion PTU

Exerion Precision Technology is een industriële toeleverancier die is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en toeleveren van complexe mechanische framestructuren, onderdelen en hoogwaardige elektromechanische modules en systemen. De markten waar Exerion zich voornamelijk op richt, zijn de medische en documentverwerkende industrie. Uitgangspunt bij Exerion is ‘High Tech Human Touch’. “Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal en wordt er gestreefd naar een juiste balans tussen professionaliteit en kritische ambacht” De hoofdvestiging van Exerion is gevestigd in Ulft. Daarnaast heeft Exerion vestigingen in Tsjechië, Maleisië en China. De klanten zijn grote internationale organisaties in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

WEBSITE
Exerion PTU

Ulamo Groep

De Ulamo Groep is een internationaal, succesvol, opererende onderneming actief op het gebied van componenten voor de radiator industrie (Ulamo Metaal bv) en een professional op het gebied van oppervlaktebehandeling (Ulamo Coating bv). Daarnaast is Ulamo actief op de consumentenmarkt met design radiatorcovers onder de productnaam Sentimo (Sentimo bv).
Ulamo staat voor een gezond familiebedrijf met ruim 145 medewerkers en heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ulamo is een modern bedrijf met een interessante strategie waarbij de medewerker zich veelzijdig kan ontwikkelen.

WEBSITE
Ulamo Groep

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers, opgericht in 1909, is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren. We ontwerpen en produceren een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast. Onze deskundigheid ligt in ontwerpen en vervaardigen, in projectbeheer en in graanverwerking. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, zoals: diervoederfabrieken, premix- en concentratenfabrieken, visvoeder- en huisdiervoederinstallaties, graanverwerkingslijnen, biomassa-installaties, enzovoort. Continu onderzoek, actieve ontwikkeling en slimme innovaties zorgen ervoor dat het bedrijf voorloper op de internationale markt kan blijven.

WEBSITE
Ottevanger Milling Engineers

Civon

Het is Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost-Nederland (CIVON) versterkt de maakindustrie in Oost-Nederland door innovatiebevordering, talent- en kennisontwikkeling op het gebied van High Tech Systemen en Materialen. De focus van het CIVON ligt op het ondersteunen van innovatievragen uit de markt met innovatieve oplossingen. De kernactiviteiten van het CIVON zijn:

  1. experimenteren & ontwikkelen
  2. opleiding & een leven lang leren
  3. kennisdeling & vraagarticulatie

Het CIVON is het centrum voor bedrijven die ondersteuning nodig hebben voor innovatie en voor jongeren die kiezen voor een technische opleiding in het mbo. Het CIVON organiseert opleiding- en trainingsactiviteiten voor bedrijven in de maakindustrie.

WEBSITE
Civon

Stanstechniek Gaanderen

Stanstechniek Gaanderen BV is een totaalverwerker van producten uit band- en plaatmateriaal. Stanstechniek hanteert een ruimdenkende projectbenadering en beschikt over een flexibele productie inrichting van kleine tot grote series en prototypen. Stanstechniek Gaanderen BV wil voor haar klanten, eindgebruikers dan wel eindfabrikanten in de industrie en bouwnijverheid, wereldwijd, dé meedenker/ontwikkelaar én proces supplier zijn, van slimme én kosteneffectieve invulling van functies (oplossingen) in plaat-en bandstaal van mono en/of samengestelde tot en met gefinishte (van corrosiewerend oppervlak voorzien)producten in de vorm van prototypen tot en met series van miljoenen stuks.

WEBSITE
Stanstechniek Gaanderen
Sandra Junier
Sandra Junier
Hubmanager
Innovatiehub ICER
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub ICER

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website