Innovatiehub InnoDinx

Innovatiehub InnoDinx (2014) is een echte Achterhoekse hub binnen het overkoepelende Innovatiehub concept. InnoDinx is een samenwerkingsverband tussen vier bedrijven: Wire Weaving Dinxperlo (incl. Wired People), SABA, Enveloprint (incl. Papicolor), Bribus keukens. Dichter bij de grens van Duitsland kan je niet komen en de Duitse broodjes zijn bij deze bedrijven dan ook een begrip.

InnoDinx staat voor 'Innovatie Dinxperlo' en dat is wat de bedrijven willen: innovatieve opdrachten aandragen voor studenten bij vier mooie bedrijven in Dinxperlo. Alle vier de bedrijven zijn erg enthousiast over deze vorm van samenwerken. Solliciteren bij één van deze vier bedrijven betekent dat dat er binnen het bedrijf waar jij stage loopt naast een interne stagebegeleider ook een hubmanager aanwezig is die jou zo nodig kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om een kijkje 'in de keuken' te nemen bij de andere bedrijven, met andere studenten samen te werken, samen te sparren tijdens bijeenkomsten en te leren van ervaringen bij de andere bedrijven.

Innovatiehub InnoDinx

Innovatiehub InnoDinx

bedrijven

Wire Weaving Dinxperlo

Al meer dan 90 jaar is Wire Weaving Dinxperlo gespecialiseerd in de vervaardiging van kwalitatief toonaangevend metaalgaas. Wij zijn een internationaal georiënteerd productiebedrijf dat actief is op de markt van metaalgaas, draad, filters en zeven. Metaalgaas wordt in veel verschillende industrieën voor diverse toepassingen gebruikt. Wij vervaardigen in hoofdzaak halffabricaten zoals geweven en gepuntlast roestvast staalgaas, speciaal voor technische toepassingen. Meer dan de helft van de productie wordt geëxporteerd over de hele wereld.

Wired People

Omdat het gaas diep verdwijnt in auto's, machines en andere toepassingen, blijft de schoonheid van het gaas verborgen. Om de schoonheid van metaalgaas naar de mensen te brengen, verenigden de metaalgaaswevers van Wire Weaving Dinxperlo zich in Wired People. Met dit concept brengen zij industriële ambacht naar het interieur. https://wiredpeople.nl/

WEBSITE
Wire Weaving Dinxperlo

Bribus keukens

Bribus is een familiebedrijf en al meer dan 80 jaar specialist in keukens. Ze beschikken over een ongeëvenaarde kennis van keukens voor de projectenmarkt, nieuwbouw en renovatie. Met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, eigen vervoer én een eigen serviceafdeling kunnen zij de kwaliteit volledig garanderen: van de productie en plaatsing tot en met de nazorgservice.

WEBSITE
Bribus keukens

Enveloprint

Enveloprint is onderverdeeld in Enveloprint Business Papers en Enveloprint Stationery.

Enveloprint Business Papers
Enveloprint is een hybride drukkerij. Ze drukken zowel conventioneel (offset) als digitaal (print). Naast kwalitatief hoogwaardig en snel druk- en printwerk helpen zij hun klanten met tal van oplossingen die het drukwerkproces optimaliseren. Een bundeling van online opmaak en besteltool, drukken, logistiek en de allermodernste machines onder één dak maakt Enveloprint uniek

Enveloprint Stationery
Enveloprint Stationery gaat verder dan het snijden, vouwen, rillen en pregen van gekleurd papier. Enveloprint biedt een slim full service concept. Daarmee krijgen uw stationery producten extra allure. De producten kunnen zo de winkel in. Ook helpt Enveloprint graag met het presenteren van het product. Denk hierbij aan een mooie verpakking, de juiste display of het introduceren van de collectie.

Papicolor

Papicolor zit bij Enveloprint in het gebouw. Papicolor is een snelgroeiende internationaal georiënteerde onderneming. Onder de merknaam PAPICOLOR ® ontwikkelen, produceren en verkopen zij papierproducten voor de consumentenmarkt.  Papicolor is leverancier van gekleurd papier, gekleurde enveloppen, gekleurd karton, gekleurde kaarten en scrapbookmaterialen. Papicolor is gevestigd in het pand van Enveloprint. www.papicolor.nl

WEBSITE
Enveloprint

SABA

SABA is, inmiddels al meer dan 75 jaar, een onafhankelijke, internationale producent van hoogwaardige lijmen en kitten voor industriële en bouwkundige toepassingen die relaties ondersteunt in het verlagen van kosten en het creëren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. De activiteiten binnen SABA zijn ondergebracht in de Business Unit Industry en de Business Unit Building & Construction. De medewerkers binnen de Business Unit Building & Construction zijn gespecialiseerd in kitten. De kernactiviteit van de Business Unit Industry is lijm. Het merendeel van de producten wordt geëxporteerd. SABA heeft naast haar productiefaciliteiten en hoofdkantoor in Dinxperlo, ook een eigen verkoopkantoor in Polen, Zweden en Duitsland. De medewerkers van SABA North America zorgen ervoor dat de producten en het advies ook in de Verenigde Staten en Canada beschikbaar zijn. Sinds 2012 heeft SABA twee nieuwe vestigingen. SABA Pacific voor Australië en Nieuw-Zeeland en SABA China voor de Chinese markt. In andere delen van de wereld is SABA aanwezig via een netwerk van eigen verkopers en distributeurs. 

‘SABA, a strong bond’ onderstreept onze ambitie om een sterke technische én persoonlijke verbinding te realiseren met onze relaties. Wij geloven in de onderscheidende kracht van onze medewerkers. Zij maken het verschil!

SABA, wat doen zij? https://www.youtube.com/watch?v=hRMGct7J03s

WEBSITE
SABA
Berber Westerterp
Berber Westerterp
Hubmanager
Innovatiehub InnoDinx
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub InnoDinx

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website