Innovatiehub Innofields

Innofields is een samenwerking tussen Royal Eijkelkamp en Altop en is een thematische hub gericht op droogte en bodemverbetering. Samen met studenten wordt er nieuwe kennis ontwikkeld op het gebied van droogte en bodemverbetering. Studenten worden opgeleid in de nieuwste ontwikkelingen en kunnen een bijdrage leveren aan de innovatie van de bedrijven.

Vanuit de hub ontstaan nieuwe en duurzame inzichten en oplossingen voor water-, bodem-, klimaat-, en agro-gerelateerde uitdagingen. Rond al deze thema's zijn vele facetten die belangrijk zijn zoals technische, biologische, gedragsverandering en communicatie/marketing. Daardoor is de hub voor studenten van verschillende opleidingen interessant. We hebben opdrachten voor diverse opleidingsniveaus: mbo, hbo en universitair.

Innovatiehub Innofields

Innovatiehub Innofields

bedrijven

Altop Kunststoftechniek

Altop Kunststoftechniek B.V. is in Nederland specialist op het gebied van water- en afvalwatertechniek, luchtbehandeling en chemieopslag voorindustriële bedrijven, overheden en waterschappen. Altop heeft alle kennis en kunde in eigen huis voor ontwerp, bouw, montage en service en onderhoud van kunststof apparaten en installaties. Altop onderscheidt zich door het bieden van innovatieve producten en oplossingen, met kunststof als basis.

WEBSITE
Altop Kunststoftechniek

Royal Eijkelkamp

Royal Eijkelkamp bestaat uit Eijkelkamp Soil & Water, Eijkelkamp SonicSampDrill, Eijkelkamp Academy, Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions, Eijkelkamp North America en de Eijkelkamp Foundation. Verschillende units met als bindende factor; de focus op bodem en water.

We bestaan dan al wel meer dan 100 jaar, maar we staan nog altijd met onze neus vooraan bij innovaties. Werken met een 3D metaal printer? Doen we. Kijken hoe we augmented reality kunnen toepassen bij onze sonische boormachines? Doen we. Kom dus stage lopen bij Royal Eijkelkamp als jij net zo nieuwsgierig bent en open staat voor nieuwe ontwikkelingen als wij.

WEBSITE
Royal Eijkelkamp
Tessa van Enckevort
Tessa van Enckevort
Hubmanager
Innovatiehub Innofields
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Innofields

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website