Innovatiehub Innovar

Als één van de eerste in de regio hebben de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam aangepaste fietsen en Waterkracht High Pressure Systems per 1 februari 2012 samen een Innovatiehub opgericht. Per periode zijn er tussen de 10 en 20 studenten actief bij de drie bedrijven en inmiddels hebben ruim 150 studenten een opdracht bij Innovar en de drie bedrijven voltooid.

Hieronder stellen de drie Innovar bedrijven zich kort voor. Meer informatie is te vinden op onze site: www.innovar.nl.

Innovatiehub Innovar

Innovatiehub Innovar

bedrijven

Van Raam

Van Raam is een no-nonsens familiebedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van unieke aangepaste fietsen. Met zo’n 130 medewerkers maakt Van Raam aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen en lage instap- ofwel comfortfietsen. Deze fietsen worden niet alleen in Europa geleverd maar tegenwoordig ook in Amerika.

WEBSITE
Van Raam

Contour

Contour maakt als projectorganisatie doorlopend andere producten gericht op de vertaling van innovatieve technologische kennis in de beste oplossingen. Door de jarenlange ervaring als ketenmanager is Contour gespecialiseerd in onder andere: high-tech containers (bijvoorbeeld voor mobiele datacenters), aanpassen van speciale voertuigen, elektronische installaties, speciale 19inch server behuizingen, speciale bekabeling & ICT/Telecom projecten. Klanten zijn onder andere internationale Defensies, Politie, Brandweer, HP, Amazon en Vanderlande.

WEBSITE
Contour

Waterkracht

Waterkracht is in Nederland dé totaalleverancier, specialist en marktleider met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van hogedrukreinigingsapparatuur, effectieve reinigingsoplossingen en onkruidbestrijding zonder chemicaliën. Ze ontwerpen, produceren, leveren en servicen hun apparatuur. Waterkracht levert onder andere hogedrukreinigers, stationaire reinigingssystemen, mobiele reinigingsunits, MEGA hogedruksystemen, pompen, floorcare systemen, beregeningssystemen, rioolinspectiesystemen & accessoires voor alle geleverde systemen.

WEBSITE
Waterkracht
Doorzoek de website