Innovatiehub Innovate Achterhoek

Innovate Achterhoek is gestart in het voorjaar van 2016 en is de eerste Innovatiehub waar sprake is van een zogenaamde Triple Helix samenwerking. In deze samenwerking komen overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen. Door de grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten heeft Innovate een groot en divers aanbod aan stages.

Innovatiehub Innovate Achterhoek

Innovatiehub Innovate Achterhoek

bedrijven

Gemeente Oost-Gelre

Gemeente Oost-Gelre is een fusiegemeente ontstaan vanuit Groenlo en Lichtervoorde. Het is een kleine gemeente (29.000 inwoners) in de achterhoek. Naast Groenlo en Lichtervoorde maken de dorpen Mariënvelde en  Zwolle (GLD) ook onderdeel uit van de gemeente. Oost-Gelre is bekend van oa de Zwarte Cross en lange tijd had Grolsch er een grote brouwerij. Een regio waar veel culturele activiteiten plaatsvinden, de slag om Grolle en het bloemencorso zijn waarschijnlijk een van de bekendste.

WEBSITE
Gemeente Oost-Gelre

Gemeente Oude-IJsselstreek

Gemeente Oude-IJsselstreek is enkele jaren geleden ontstaan vanuit een bestuurlijke herindeling. Het is een kleine gemeente (39.000 inwoners) in de achterhoek. Grootste kernen zijn Ulft en Gendringen. De gemeente en de omgeving staan met name bekend om de rijke geschiedenis met ijzer en ijzerfabrieken, de DRU is hier het bekendste voorbeeld van.

WEBSITE
Gemeente Oude-IJsselstreek

Azora

Azora is een zorggroep met 8 locaties voor ouderenzorg, een advies&behandelcentrum en thuiszorgorganisatie. Ze zijn actief in de regio Montferland en Oude-IJsselstreek, graag stellen ze de cliënt centraal en hebben dienstverlening hoog in het vaandel. Daarnaast is Azora erg betrokken bij de ontwikkeling van de medewerkers en recentelijk verkozen tot beste Gelderse werkgever! De zorgcentra zijn ingericht als ontmoetingsplekken voor jongeren en ouderen waarbij er activiteiten voor en met elkaar georganiseerd worden. Ook ouderen zonder zorgindicatie kunnen terecht bij Azora voor bijvoorbeeld een kopje koffie of warme maaltijd.

WEBSITE
Azora

Wonion

Wonion is een ambitieuze wooncorporatie met over de 4.000 woningen. Zij bieden goede en betaalbare woningen aan huishoudens in de gemeente Oude IJselstreek. Om betaalbare woningen te realiseren investeren zij in duurzaam wonen. Stage lopen en afstuderen bij Wonion betekent werkervaring op doen in een leuke, enthousiaste en lerende wooncorporatie.

WEBSITE
Wonion
Merle Post
Merle Post
Hubmanager
Innovatiehub Innovate Achterhoek
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Innovate Achterhoek

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website