Innovatiehub Winterswijk-Aalten

Een samenwerking tussen Colubris Cleantech, ARA en Contour Covering Technology. 

Innovatiehub Winterswijk-Aalten

Innovatiehub Winterswijk-Aalten

bedrijven

ARA

Apparatenfabriek ARA B.V., kortweg ARA, is opgericht in 1961 in het pittoreske dorp Aalten in het oosten van Nederland. Sindsdien produceert ARA mechatronische systemen voor Original Equipment Manufacturers. ARA heeft hierbij alles in huis; alle stappen in het efficiënte productieproces worden door eigen deskundige medewerkers uitgevoerd. ARA is hierbij gespecialiseerd in hardware- en software engineering, panelen- en modulebouw, mechanical- en electronic engineering, vision-ontwikkeling en plaatwerk. ARA staat voor kwaliteit en voldoet aan alle certificeringseisen. ARA streeft daarnaast met een Lean/QRM (efficiënt) productieproces naar snelle en betrouwbare levertijden. ARA staat bekend als een nuchtere, kennisintensieve partner, waarbij samenwerking en het delen van kennis hoog in het vaandel staan. U wordt van idee tot eindproduct begeleid en ondersteund. Samen bedenken we de beste technische oplossing!

WEBSITE
ARA

Colubris Cleantech

Colubris Cleantech is een betrouwbare partner in de industriële sector en biedt winstgevende oplossingen voor complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. Dankzij onze moderne productiefabriek, knowhow, ervaren ingenieurs en projectmanagementvaardigheden zijn wij in staat om totaaloplossingen aan te bieden. Colubris Cleantech is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem en ISO 14001-milieubeheersysteem.

WEBSITE
Colubris Cleantech

Contour Covering Technology

Contour Covering Technology BV is toeleverancier van plaatwerk onderdelen en samenstellingen. Wij onderscheiden ons door nauwkeurig, schoon, en krasarm te werken. Met breed inzetbare competenties bedienen wij klanten in een mix van marktsectoren.

Wij werken intensief samen met onze klanten. Omdat wij betrokken zijn vanaf idee tot realisatie, behalen wij het optimale resultaat. Gedurende de hele product life cycle. Naast gezamenlijk ontwikkelde producten, produceren wij ook op basis van klantspecificaties.

WEBSITE
Contour Covering Technology
Tycho Geurkink
Tycho Geurkink
Hubmanager
Innovatiehub Winterswijk-Aalten
Innovatiehub
Hubmanager
Innovatiehub Winterswijk-Aalten

Opdrachten in deze hubOpdrachten in deze hub

Er zijn nog geen stages toegevoegd.
Doorzoek de website