Bedrijf in beeld: Colubris Cleantech

Bedrijf in beeld: Colubris Cleantech

Colubris Cleantech is een familiebedrijf uit Winterswijk. Sinds de oprichting in 1984 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner in het oplossen van complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. De focus van het bedrijf is dan ook onderverdeeld in 3 divisies: water-, waste- en bioresource solutions.

  • De divisie Water Solutions richt zich op oplossingen om afvalwaterproblemen te verminderen, water her- te gebruiken en af te voeren verontreinigingen te minimaliseren.
  • De divisie Waste Solutions focust zich op oplossingen om afvalstromen te scheiden voorhergebruik en verwaarding.
  • De divisie Bioresource Solutions heeft oplossingen voor het verwaarden van reststoffen uit de food- en non-food industrie.

Om voorop te blijven lopen in de nieuwste ontwikkelingen is het aan Colubris de uitdaging om zich constant door te ontwikkelen. Om dit proces in gang te zetten, is dit jaar de Colubris Academy opgestart. Deze Academy is een fysieke ruimte bij Colubris waar het studententeam samenkomt om aan opdrachten te werken.

Ben je benieuwd naar de komende stage- en afstudeeropdrachten van Colubris of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op Tycho Geurkink (t.geurkink@colubriscleantech.com, 06-53900231).

Terug naar overzicht
Doorzoek de website