Bedrijf in beeld: Contour Advanced Systems

Bedrijf in beeld: Contour Advanced Systems

In de rubriek "bedrijf in beeld"  worden de bedrijven van de Innovatiehubs uitgelicht. Deze week staat Contour Advanced Systems in de spotlight! 

Contour Advanced Systems is een projectorganisatie gevestigd in Varsseveld. Contour Advances Systems (hierna CAS) is onderdeel van de Contour groep. De contour Groep is een groeiende internationale dienstverlener gericht op het leveren van kwaliteit en duurzame totaaloplossingen. De groep heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Cas vertaalt innovatieve technologische kennis in de best mogelijke oplossingen voor haar opdrachtgevers. Dit gebeurd vanuit een geïntegreerd 'plan-build-operatie' proces, dat gericht is op adviseren, ontwerpen, integreren, testen, documenteren en onderhouden van systemen en producten. 

De klant is bij Cas de basis van de productie, vandaar dat de productie volledig klantorder gestuurd is ingericht. Om deze reden worden er zeer verscheidene opdrachten uitgevoerd; van inchecksystemen voor luchthavens en kasten voor brandslangen tot besturingskasten voor kantbanken. De opdrachtgevers van Cas bevinden zich in de scheepvaart, defensie, telecommunicatie, politie en het bedrijfsleven. De flexibiliteit aan opdrachten wordt als een grote kracht van de onderneming gezien. 

Ben je benieuwd naar de komende stage- en afstudeeropdrachten van Contour Advanced Systems of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op Coco ten Have (info@innovar.nl, 06-28224863).

Terug naar overzicht
Doorzoek de website