Bedrijf in beeld: Vink Kunststoffen

Bedrijf in beeld: Vink Kunststoffen

In de rubriek "bedrijf in beeld"  worden de bedrijven van de Innovatiehubs uitgelicht. Deze week staat Vink Kunststoffen in de spotlights!  

Vink Kunststoffen in Didam is dé marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabricaten in Nederland. Het is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven en heeft in Nederland ruim 250 medewerkers in dienst. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen.

Allereerst staat Vink bij stagiaires bekend als een prettig stage- en afstudeerbedrijf! Zij zijn dan ook een erkend leerbedrijf en investeren in de toekomst van studenten. Vink Kunststoffen biedt uitdagende stages in een dynamische organisatie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Bij Vink vinden ze het belangrijk dat hun studenten zich blijven ontwikkelen en daar horen diverse trainingen en begeleidingsmomenten bij. Daarom hebben zij een samenwerkingsverband met de Innovatiehub Achterhoek-Liemers, hierdoor krijg jij als student vanuit de Hubmanager extra begeleiding op het proces. Deze stage staat bovendien goed op je CV!

Verder vindt Vink Kunststoffen als toonaangevende leverancier van kunststof halffabricaten dat zij een voorbeeldfunctie moeten vervullen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is daarom geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen. Door de grotere behoefte aan innovatie en vernieuwing (zoals Recycling / Circulariteit en duurzame producten) in de markt komt Vink met veel diverse ‘’nieuwe’’ vraagstukken in aanraking waarbij onze creativiteit in vindingrijkheid wordt uitgedaagd. Hierbij is de kennis van jong talent zeer welkom!

Momenteel hebben we meerdere vacatures en stageplekken beschikbaar, dus is je interesse gewekt? Stuur dan snel je motivatie en CV naar Michelle Hendriksen (mhendriksen@innovatiehub-al.nl) of kijk op de website van Vink: https://www.vinkkunststoffen.nl/ 

Enne leuk weetje.. Vink staat 26 november ook op de Achterhoekse Talententuin! Dus kom zeker even langs voor een praatje!

Terug naar overzicht
Doorzoek de website