Even voorstellen: Rik Groeneveld

Even voorstellen: Rik Groeneveld

Hallo, mijn naam is Rik Groeneveld. Ik ben 26 jaar en de 14e hubmanager voor innovar. In 2019 heb ik de master Health Science aan de Universiteit Twente afgerond. Hiervoor heb ik de bachelor Gezondheidswetenschappen gedaan. Nou hoor ik je denken 'goh hoe kom je dan bij innovar terecht?'. Na mijn studie ben ik begonnen met het 2-jarige Fast Forward traject van het Saxion. Hierin kunnen wij als net afgestudeerde studenten in 2 jaar tijd traineeships volgen bij 3 verschillende bedrijven. Daarnaast hebben we elke vrijdagmiddag een masterclass in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een prachtige kans dus voor net afgestudeerden om je te oriënteren op het werkveld, ervaring op te doen, te ontdekken waar je goed in bent, en wat je nou écht leuk vindt. 

Ik ben een sportief, leergierig, enthousiast, en sociaal persoon. Mijn eerste opdracht voor Fast Forward heb ik gedaan op het Saxion als kwaliteitszorgmedewerker voor de PABO. Een leuke functie waarin ik verantwoordelijk was voor het waarborgen van het niveau van de opleiding. In deze periode kwam ik erachter dat ik het erg prettig vind om persoonlijk contact te onderhouden en om dynamisch bezig te zijn. Ik probeer vaak om het grote plaatje in beeld te houden en op die manier overzicht te bewaren. 

In mijn vrije tijd mag ik graag een potje voetballen, daarnaast geef ik ook training aan de jongens onder 13 van onze plaatselijke voetbalvereniging. Verder ben ik natuurlijk altijd in voor gezelligheid met vrienden en familie. het lijkt mij erg leuk om binnen innovar met de studenten aan de slag te gaan. Ik hoop hier de studenten te kunnen enthousiasmeren en motiveren tijdens hun afstuderen of stage binnen de 3 mooie bedrijven. 

Terug naar overzicht
Doorzoek de website