Ontmoet de nieuwe studenten van IIME

Ontmoet de nieuwe studenten van IIME

Sinds het begin van februari zijn er weer een aantal nieuwe studenten bij IIME gestart. De studenten zijn afkomstig van verschillende scholen en opleidingen en gaan het komende halfjaar werken aan verschillende innovatieve projecten binnen IIME.

Ron
Ron is een derde jaars International Business student aan de Hogeschool Saxion. Tijdens zijn stage gaat Ron aan de slag met diverse marketing en communicatie activiteiten voor de HAN Solarboat, IIME en partner bedrijven.

Harm
Harm komt een halfjaar bij IIME afstuderen. Harm is een laatste jaars student van zijn opleiding Mechatronica aan het Graafschap College. Hij gaat het komende halfjaar werken aan de laatste ontwikkelingen in het elektrisch varen.

Rémon
Daarnaast komt ook een hafljaar afstuderen bij IIME. Rémon studeert werktuigbouwkunde aan de NHL Stenden Hogeschool.Tijdens zijn afstudeerstage gaat hij aan de slag met een aandrijfsysteem die toepasbaar zal zijn op diverse elektrische boten.

Projectstudenten HAN
Tenslotte gaan diverse groepen engineering studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de slag met de HAN Solarboat.

IIME kijkt uit naar deze nieuwe periode en wenst alle studenten veel succes.

Terug naar overzicht
Doorzoek de website