Student in Beeld: Bart en zijn stage bij Wopereis

Student in Beeld: Bart en zijn stage bij Wopereis

In de rubriek "student in beeld" vertellen studenten over hun ervaring bij de bedrijven van de Innovatiehubs. Dit keer vertelt Bart over zijn stage bij Wopereis.

Hi, ik ben Bart! Ik zit in het derde jaar van de opleiding Logistiek en Management aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen en loop stage bij Wopereis in Doetinchem. Naast logistieke werkzaamheden doe ik een onderzoek omtrent de digitalisatie van inkomende en uitgaande goederen.

Zijn je verwachtingen van een stage bij Wopereis overtroffen?                

Wopereis heeft mij de kans gegeven om hier mijn stage te lopen. Naast dat ik mijn onderzoek uitvoer, word ik ook gezien als medewerker en krijg ik de kans om kennis in de praktijk op te doen. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn heftruckcertificaat te halen. Hier ben ik blij mee, omdat ik dit goed kan gebruiken in mijn werkgebied en mij dit meer mogelijkheden geeft bij toekomstige stages. Dit had ik niet verwacht toen ik begon met mijn stage. 

Welke meerwaarde heeft de Innovatiehub voor jou?

De Innovatiehub heeft geholpen met het vinden van het juiste stagebedrijf, waar ik een goed en passend onderzoek kan doen. Tijdens mijn stage heeft de Innovatiehub voor mij de meerwaarde dat ik hier mijn vragen kwijt kan. Daarnaast word ik ondersteund bij het schrijven van mijn onderzoek.

Heb je nog een gouden tip voor studenten die nu een stage zoeken?

Mijn tip is om je te omringen met zoveel mogelijk mensen die je verder kunnen helpen. Met een netwerk om je heen kan je geholpen worden wanneer je vast loopt met iets.  

Terug naar overzicht
Doorzoek de website