Student in beeld: Britta en haar afstudeerstage bij Waterkracht

Student in beeld: Britta en haar afstudeerstage bij Waterkracht

In de rubriek "student in beeld" vertellen studenten over hun ervaring bij de bedrijven van de Innovatiehubs. Dit keer vertelt Britta over haar afstudeerstage bij Waterkracht.

Wat doe jij precies bij Waterkracht ?

Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij Waterkracht. Waterkracht is op dit moment op zoek naar een stukje beleidsvorming van het HR deel van de organisatie. Ik ben hiervoor een onboarding plan aan het maken. De eerste maanden ben ik voornamelijk bezig geweest met het oriënteren en vanaf april ga ik daadwerkelijk mijn project uitvoeren.

Hoe het is om bij Waterkracht af te studeren? 

Waterkracht is een organisatie met heel veel mogelijkheden. Je bent vrij binnen de gestelde kaders van de organisatie. Er zijn zoveel mooie projecten binnen Waterkracht die veel uitdaging hebben. Het is elke dag een feest om naar kantoor te komen.

Daarnaast ben ik dankbaar dat ik in deze tijd op locatie mag werken. Ik zie zoveel studenten verpieteren achter hun schermpje. Het is ook moeilijk om je echt verbonden en committed te voelen aan een organisatie als je er nog nooit binnen bent geweest. Ik ben mega blij dat ik deze kans heb gekregen.

Hoe is het om bij een InnovatieHub af te studeren?

Ik kwam via via in contact met de Innovatiehub, op een gegeven moment had ik contact met Coco (projectmanager van Innovar) en het klikte vrij snel.  Het leuke aan afstuderen bij de innovatiehub is het contact met andere studenten. Het is fijn om samen informatieve en interessante trainingen te volgen en te sparren over opdrachten en projecten. Dit is echt waardevol en helpt je ook verder in je eigen ontwikkeling. 

Terug naar overzicht
Doorzoek de website