Student in beeld: Fenna over haar stage en de netwerkplaats

Student in beeld: Fenna over haar stage en de netwerkplaats

In de rubriek "student in beeld" vertellen studenten over hun ervaring bij de bedrijven van de Innovatiehubs. Dit keer vertelt Fenna over haar stage bij Rensa Verwarming en Ventilatie én over de (net)werkplaats

Hi, ik ben Fenna en zit in het 4e jaar van de opleiding bedrijfskunde aan de HAN In Nijmegen. Ik voer op dit moment mijn afstudeeronderzoek uit bij Rensa Verwarming Ventilatie in Doetinchem. In mijn onderzoek word ik begeleid en ondersteund door Innovatiehub Doetinchem. Ook neem ik deel aan de bijeenkomsten van de Netwerkplaats, een initiatief van de Innovatiehubs.  

De (net)werkplaats is een open, innovatieve en verbindende leeromgeving waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en (actie) kunt ondernemen”

Voordat ik begon aan mijn stage bij Rensa Verwarming en Ventilatie wist ik niet dat de Innovatiehub bestond. Toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan de (net)werkplaats wist ik ook niet wat ik kon verwachten.

Ik ben positief verrast door deze bijeenkomsten en de hulp die ik aangeboden krijg door de Innovatiehub. Tijdens de bijeenkomsten van de Netwerkplaats leer je over je eigen doelen en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je hoort veel verhalen van beginnende ondernemers, maar ook word je zelf uitgedaagd om zelf buiten je comfortzone te stappen. Daarnaast is er ruimte om te sparren met medestudenten, wat tijdens deze gekke periode ook fijn is!

De extra ondersteuning die de Innovatiehub biedt ervaar ik heel positief. Het is een extra stok achter de deur, iemand die even met je meekijkt en tijd vrij maakt als je een vraag hebt. 

Tip! 

Mijn voornaamste tip voor het schrijven van een scriptie is echt om afspraken te maken. Met jezelf maar ook met iemand anders. Hierdoor creëer je een stok achter de deur en raak je niet achter op schema. 

Terug naar overzicht
Doorzoek de website