Student in beeld: Lotte over haar stage bij Acel Installaties

Student in beeld: Lotte over haar stage bij Acel Installaties

In de rubriek "student in beeld" vertellen studenten over hun ervaring bij de bedrijven van de Innovatiehubs. Dit keer vertelt Lotte over haar stage bij Acel Installaties. 

Hi, mijn naam is Lotte! Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Commerciële Economie die ik volg aan het Saxion in Enschede. Begin september ben ik begonnen met mijn meewerkstage bij Acel Installaties. Hier zal ik tot eind januari meewerken en een onderzoek doen naar de kansen, trends en behoeftes van verschillende woningcorporaties uit de Achterhoek.  

Tijdens het zoeken naar een stage kwam ik de Innovatiehub tegen en dit trok gelijk mijn aandacht. Aangezien ik nog nooit stage heb hoeven lopen vond ik het lastig om een geschikte stageplaats te vinden. Ik heb contact opgenomen met de Innovatiehub Doetinchem en zij hebben toen gekeken naar geschikte bedrijven met geschikte opdrachten. Daar is Acel Installaties uitgekomen.  

Naast de hulp die de Innovatiehub heeft geboden bij het vinden van een stage, bieden zij nóg meer tijdens de stage. Zo zijn er interessante bijeenkomsten waarbij je een kijkje neemt bij de andere bedrijven die aangesloten zijn bij de Innovatiehub. Er zijn trainingen die je helpen bij het maken van o.a. een plan van aanpak. Ook kijkt je hub manager mee met jouw verslagen en onderzoek en helpt je waar nodig. 

Tip! Wees aanwezig bij de bijeenkomsten van de Innovatiehub. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met meerdere studenten en ook meerdere bedrijven. Dit is een mooie manier om jouw netwerk te vergroten. 

Terug naar overzicht
Doorzoek de website