Vacature! Projectcoördinator Innovatiehub Innofields

Vacature! Projectcoördinator Innovatiehub Innofields

0,8 – 1 fte
Locatie: Giesbeek

Ben jij enthousiast en werk je georganiseerd? Haal jij je motivatie uit het behalen van gezamenlijke doelen? Ben je communicatief vaardig en kan jij je gemakkelijk binnen verschillende lagen binnen en buiten de organisatie bewegen? Heb je iets met grond, water, plant, klimaat, agri? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wat ga je doen?
ls Projectcoördinator ben je de spil tussen de bedrijven binnen InnoFields, de studenten en het onderwijs. Je creëert samen met hen de projectopdrachten, zoekt stagiaires en afstudeerders en begeleidt ze tijdens het proces. Vakinhoudelijk worden de studenten mede begeleid door een mentor van de bedrijven en vanuit het onderwijs. 

 • Je werft studenten voor de projecten binnen InnoFields.  Je zet jouw netwerk en die van de betrokken partijen in om aan geschikte stagiaires en afstudeerders te komen.
 • Je motiveert, begeleidt en stuurt de studenten aan die een stage of afstudeeropdracht uitvoeren. Je zorgt voor een goede teamsfeer, onderlinge samenwerking en versterking van elkaar. Je organiseert rondleidingen, trainingen en bijeenkomsten voor studenten, zodat kennis gedeeld wordt.
 • Je bent creatief en verzint acties om studenten enthousiast te maken voor de bedrijven in de Innovatiehub InnoFields. Je gaat bijvoorbeeld ook naar bedrijvendagen georganiseerd door het onderwijs en stage events.
 • Je hebt contacten met de stagecoördinatoren van de onderwijsinstellingen om de eisen van de school te vertalen naar (stage)opdrachten.
 • Samen met de bedrijven bedrijf bedenk je projecten die uitgevoerd kunnen worden, op basis van jouw kennis van de verschillende studierichtingen vanuit het onderwijs.

Optimaal resultaat, mede mogelijk gemaakt door jou
De Innovatiehub InnoFields is onderdeel van het overkoepelende orgaan van een aantal op zichzelf staande Hubs in Gelderland – voornamelijk in de regio Achterhoek. Onze Innovatiehub bestaat uit 1 tot 5 bedrijven, waar MBO, HBO of WO studenten de mogelijkheid hebben een uitdagende (meewerk)stage, afstudeeropdracht of project uit te voeren. Bij een Innovatiehub draaien de werkzaamheden om het organiseren van kennisstromen tussen bedrijven en het onderwijs.

Innovatiehub InnoFields
Voor de Innovatiehub InnoFields zijn we op zoek naar een Projectcoördinator. De Innovatiehub InnoFields is het initiatief van onder andere de bedrijven Royal Eijkelkamp, de JV Eijkelkamp – Altop Solutions, de JV Sigma Waters NL, de JV Soil Valley Development en HAL24K-Agri. In de Innovatiehub InnoFields werken studenten aan innovatieve opdrachten binnen een van de bedrijven of aan opdrachten binnen het samenwerkingsverband, die ook daadwerkelijk worden toegepast. Hierdoor helpen de studenten de bedrijven om continu te blijven innoveren en de samenwerking tussen de betrokken bedrijven te versterken. De studenten hebben verschillende opleidingsniveaus en diverse opleidingsachtergronden (commercieel, technisch, bedrijfskundig, bodem- en waterkunde, etc).

 Wat staat er op jouw CV?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt een relevante levenservaring ontwikkeld.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een rijbewijs is belangrijk aangezien er enige reisbereidheid binnen Nederland wordt verwacht.
 • Je vindt het leuk om met jongere mensen te werken en weet ze te motiveren en aan te sturen
 • Je zorgt ervoor dat de eigenaar van de vraagstelling er goed betrokken bij blijft en dat er resultaten komen

Dit ben jij!
Je kunt zelfstandig werken en staat “stevig in je schoenen”. Je bent klantgericht en instaat om op verschillende niveaus te communiceren en houdt daarbij rekening met de belangen van de verschillende partijen. Je bent in staat een team te smeden van studenten met diverse achtergronden en kunt voor de studenten de rol van coach vervullen en ook beschik je over doorzettingsvermogen ten behoeve van het voor elkaar krijgen van (stage)opdrachten.

 Wat mag je van ons verwachten?
Onze mensen zijn belangrijk voor ons, zij maken het verschil! Daarom investeren wij in jou! Dit uiten we in:

 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden om jouw kennis verder te ontwikkelen
 • Een afwisselende functie voor een mooi innovatief project in een dynamische en informele werkomgeving. Geen dag is hetzelfde!
 • Een enthousiast team waarbij je wordt omringd door enthousiaste collega’s en de kans krijgt om jouw eigen competenties verder te ontwikkelen.

 Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat deze functie goed bij jou past? Stuur dan jouw cv en motivatie naar careers@eijkelkamp.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort-Willemsen, HR manager van Royal Eijkelkamp.

Terug naar overzicht
Doorzoek de website