Afstudeeropdracht: overdracht service projecten

De opdracht
Acel Installaties heeft een afdeling service. Deze afdeling houdt zich bezig met het onderhoud en servicewerkzaamheden voor met name particuliere opdrachtgevers. Een woning die met zorg onderhouden wordt, bezorgt onze klant een prettig, zorgeloos leefklimaat tegen beheersbare kosten. Het periodiek onderhoud en inspectie van woonhuisinstallaties, zoals een cv-ketel, ventilatiesysteem of meterkast voorkomt storingen, onnodige slijtage of zelfs gevaarlijke situaties. Maar ook lekkages aan dakwerk, waterleidingen en riolering zijn te voorkomen door goed voor een woning te zorgen. De service-monteurs van Acel Installaties zorgen er voor dat een woning een veilig en comfortabel thuis blijft.

In de overdracht van een nieuwbouw woning naar een particuliere klant is Acel voornemens een plan op te stellen voor een structureel onderhoudscontract voor deze nieuwe klanten. Hoe binden wij de klant aan Acel na dat zij hun nieuwbouw woning opgeleverd hebben gekregen? Dit plan omvat de werkwijze en persoonlijke overdracht naar een klant waarop zij graag het toekomstige onderhoud en installatiewerkzaamheden bij Acel blijven onderbrengen. Voor jou is de uitdaging om hier vorm aan te gaan geven tijdens je stage!

Wat zoeken wij?
- Je hebt een open houding en bent communicatief vaardig
- Je houdt van aanpakken en je hebt een hands-on mentaliteit
- Je kan zowel zelfstandig als in een team goed werken
- Je denkt oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg

Het bedrijf
Onder de bedrijfsnaam Aanleg Centrale verwarming Elektra en Loodgieterswerk, afgekort Acel Installaties, startte oprichter Gerrit Hettelaar 50 jaar geleden in Doetinchem een installatiebedrijf. Inmiddels stuurt zijn zoon John Acel Installaties aan en is de organisatie gegroeid tot een stabiele en toonaangevende speler in de Achterhoek. Bij het Achterhoekse familiebedrijf werken ruim 90 medewerkers die beschikken over gedegen opleidingen, kennis en ervaring. Ook maakt Acel Installaties zich sterk voor de opleiding van jonge vakmensen.

Acel werkt aan uiteenlopende opdrachten voor zowel zakelijke als particulieren, zoals: Utiliteitsgebouwen; Kantoren; Particuliere woningen; Woningbouwverenigingen; Zorginstellingen; Schoolgebouwen; Schoolgebouwen; Gemeenten; Sportcomplexen. Wij beheersen alle disciplines van het installatiewerk, zoals ontwerpen, begeleiden, onderling afstemmen en uitvoeren.

Interesse? 
Neem dan contact op met Ester Hettelaar via ester.hettelaar@acel.nl 

Solliciteren
Solliciteren
Afstudeeropdracht: overdracht service projecten
  • Acel installaties
  • Nijverheidsweg 22
  • 7005 BJ Doetinchem
  • Nederland
Afstudeeropdracht: overdracht service projecten
  • Vakgebieden Bedrijfskunde, Commercieel / Verkoop, Communicatie / Marketing, Management, Economie & Recht
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Isabel van Veen
Doorzoek de website