Afstudeeropdracht technisch dossier

Afstudeeropdracht:  CE technisch dossier  

HBO Technische bedrijfskunde, ICT

De opdracht

Rensa family ontwerpt installaties en componenten in Autocad, Revit en Solidworks. Deze installaties worden geprefabriceerd op eigen locaties en door onze klanten op de bouwplaats geïnstalleerd. Jij onderzoek hoe de ontwerpkeuzes het beste kunnen worden vastgelegd zodat zeker gesteld is dat ze in de productie worden toegepast. Daarbij onderzoek je de mogelijkheden van de ERP systemen en BIM360. Je wordt daarbij ondersteund door de specialisten van de ontwerpafdeling en productie. Kijk op https://werkenbijrensafamily.nl/stage voor meer info.

De afdeling

De Rensa bestaat uit meerdere bedrijven met elk hun eigen specialisme binnen de installatietechniek. Je bent werkzaam bij de afdeling Innovatie & kennismanagement (I&K). De afdeling I&K realiseert installatie concepten samen met Rena Techniek en optimaliseert processen mbv eigen ontwikkelde software. Op Rensa techniek zijn een engineers en BIM modelleurs werkzaam welke installatie systemen ontwerpen en de werkvoorbereiding realiseren. Op de afdeling prefab worden installaties samengesteld waarna ze door de eigen transport naar de bouwplaats getransporteerd worden. I&K is gelokaliseerd in het Innovatie centrum de Steck in Doetinchem waar samen met een 10 tal andere bedrijven innovaties doorontwikkeld worden.

Het bedrijf

De Rensa family company werkt voor meerdere bouw gerelateerde bedrijven. Elke bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit Rensa (verwarming en ventilatie), GevierDales (Sanitair) Libra (PV systemen), Albrand (vloerverwarming), Verholt (Pompen, rookgasanalyse) en Gafco (Koeltechniek). We bedienen onze klanten (de professionele installateurs, en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. Rensa family is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de 700 mensen die bij Rensa groep werken, staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.

Interesse?
Meer weten of interesse? Neem contact op met Patrick Jansen via pjansen@rensafamily.company 

 

Solliciteren
Solliciteren
Afstudeeropdracht technisch dossier
  • Rensa Family Company
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Afstudeeropdracht technisch dossier
  • Vakgebieden Informatica / IT, Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Isabel van Veen
Doorzoek de website