Afstudeerstage digitalisatie proces

NEDCON

Sinds het prille begin van NEDCON in 1969 hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd in opslagsystemen. Van manuele magazijnstellingen en semi-automatische systemen tot een integrale aanpak voor complexe en geautomatiseerde magazijninrichtingen.

If it can be done, consider it done

Die manier van werken maakt ons anders dan de rest. Al bijna 50 jaar. Ons geheim zit in onze grote betrokkenheid. Bij onze klanten en projecten, maar ook bij elkaar en het bedrijf. Veel collega’s hebben NEDCON zelf mee opgebouwd en werken al lang samen. Dat geeft een soort familiegevoel waarin ook nieuwe collega’s met open armen worden ontvangen. En waarin creativiteit, innovatiekracht, talenten en kwaliteit kunnen bloeien. Zo straalt onze bijzondere bedrijfscultuur ook af op onze projecten.

Opdracht

Binnen Nedcon worden steeds meer onderdelen van het werkproces verwerkt in een digitale structuur en applicaties. Op dit moment wordt voor nieuwe applicaties niet altijd op de meest optimale manier gedefinieerd waar deze aan moet voldoen en daarbij kunnen we jou hulp gebruiken.

Op dit moment is er in kaart gebracht welk beleid en welke basisprincipes we willen volgen bij de digitalisering. Nu is de volgende slag hoe we dit beleid  kunnen vormgeven in digitalisering projecten. Vanuit het perspectief van de organisatie ga je meedenken over de digitale transformatie binnen Nedcon en over de randvoorwaarden die daarbij van belang zijn, zoals verandermanagement, scholing, etc.  Je uiteindelijk opdracht is het geven van een advies over hoe we IT en digitalisatie moeten vormgeven binnen de werkprocessen van NEDCON.

Profiel

-          Je studeert bedrijfskunde

-          Je hebt passie voor IT ontwikkelingen

-          Je hebt een analytisch denkvermogen

-          Je kunt zelfstandig werken

Heb je interesse?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze positie. Voor meer informatie kun je onze Procesbegeleider, Marjolein Jansen, benaderen op 0314 - 37 91 08 of per mail op marjolein.jansen@nedcon.com.

 

Solliciteren
Solliciteren
Afstudeerstage digitalisatie proces
  • Nedcon
  • Nijverheidsweg 26
  • 7005BJ Doetinchem
Afstudeerstage digitalisatie proces
  • Vakgebieden Bedrijfskunde, Informatica / IT
  • Opleidingsniveau HBO/WO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Marjolein Jansen
Doorzoek de website