Afstudeerstage IPO bij ETNA CT

Ben jij een gedreven IPO-student met een passie voor innovatie en design? Wil je jouw afstudeeropdracht uitvoeren bij een toonaangevend bedrijf dat de koffiebeleving naar nieuwe hoogten tilt? Dan is dit jouw kans om een impact te hebben op de Amerikaanse koffiemarkt!Over ETNA

Als afstudeerder bij ETNA Coffee Technologies krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het ontwikkelen van een geavanceerde brewer die voldoet aan de specifieke behoeften en normen van de Amerikaanse markt. Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwerpproces, van conceptuele ideeën tot het uiteindelijke prototype!

Wat zoeken wij?

-        Een creatieve en gemotiveerde student met HBO werk- en denkniveau

-        Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

 

Wat bieden wij?

-        Een leuke en innovatieve opdracht met begeleiding vanuit het bedirjf en de Innovatiehub!

-        Een stagevergoeding van €450,- per maand

-        Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Over ETNA

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

Ontwikkeld en geproduceerd in de Achterhoek

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie. Onze ervaring met koffietechnologieën zetten wij in om de ingrediënten van onze dealers optimaal tot hun recht te laten komen. Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie, horecalocaties e.d. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten.

Ben je enthousiast over de opdracht en ons bedrijf? Neem dan contact op met onze hubmanager!

hijme Sessink               06-12 20 09 40               info@hub-doetinchem.nl 

Solliciteren
Solliciteren
Afstudeerstage IPO bij ETNA CT
  • Thijme Sessink
Afstudeerstage IPO bij ETNA CT
  • Vakgebieden Mechatronica, Techniek, Werktuigbouwkunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Thijme Sessink
Doorzoek de website