Bill of Material

DE OPDRACHT
Technisch Handelsbureau Rensa levert naast producten ook ondersteunende diensten aan haar klanten. Deze klanten bestaan uit installateurs en ontwikkelde aannemers. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Rensa een tool ontwikkelt in het tekenprogramma Revit. Hierdoor kunnen de materiaallijsten die het programma weergeeft automatisch gekoppeld worden aan de productendatabase van Rensa. Het genereren van een juiste en complete materiaallijst is essentieel in het reduceren van de faalkosten en verspilling in de bouw. Jouw opdracht is om voor de verschillende partijen in de bouw te inventariseren welke behoeftes er zijn op het gebied van materiaallijsten en andere functies in Revit. Je baseert daarop een advies en geeft aan met welke prioriteit Rensa moet ontwikkelen om te voldoen aan de behoefte van zijn klanten en andere partijen in de bouw. Op deze manier wordt de tool die nog in de beginfase staat ontwikkelt tot een functie die aansluit bij de wensen van de klant.

DE AFDELING
New Business van de Rensa Groep bestaat uit ontwikkelaars die de ideeën en wensen van het kenniscentrum ontwikkelen tot concrete (software) tools die door de Rensa bedrijven worden ingezet. Via de scrum-werkwijze en de modernste software worden in een twee wekelijkse sprint nieuwe producten opgeleverd aan het kenniscentrum.     

Elke twee weken worden demo’s gegeven aan het kenniscentrum, Rensa bedrijven en andere belangstellenden. New Business heeft zijn werkplek in Steck in Doetinchem waar een groot aantal bouw gerelateerde bedrijven met veel studenten in een inspirerende omgeving zijn gehuisvestigd.

WIE BEN JIJ?
• Jij kunt installatietechnische kenmerken/wensen vertalen naar begrijpelijke context voor niet specialisten.
• Je wilt je verdiepen in de bouwprocessen en met een technische en bedrijfkundige bril te bekijken
• Je vindt het leuk om in een team met verschillende disciplines te werken naar een concreet eind resultaat en dit te presenteren.

HET BEDRIJF
De Rensa Groep bestaat uit meerdere bouw gerelateerde bedrijven. Elke bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit Rensa (verwarming en ventilatie), GevierDales (Sanitair) Libra (PV systemen), Albarnd (vloerverwarming), Verholt (Pompen, rookgasanalyse) en Gafco (Koeltechniek). We bedienen onze klanten (de professionele installateurs, en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. Rensa groep is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de 700 mensen die bij Rensa groep werken, staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem

Solliciteren
Solliciteren
Bill of Material
  • Rensa
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Bill of Material
  • Vakgebieden Logistiek, Techniek, Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website