Biogas reactor

De opdracht 

Wopereis RVS maakt verschillende rvs producten; van plaatwerk tot machines voor de levensmiddelen-industrie en van silobouw tot leidingwerk. Wopereis RVS levert installaties die het rendement van een biogas reactor verhogen.

In Duitsland, net over de grens, heeft Wopereis een UDR staan. Hierin wordt biogas geproduceerd. Het nieuwe Wopereis-systeem zorgt ervoor dat er veel meer biogas wordt geproduceerd uit dezelfde hoeveelheid mest, dan voorheen. De werking van dit proces is empirisch bepaald en moet door berekeningen onderbouwd worden.

Aan jou de taak om dit te onderzoeken. Het registeren van verschillende metingen en gegevens op basis van de Duitse norm is een belangrijk onderdeel van het onderzoek. Daarnaast wil Wopereis graag weten wat zij met deze gegevens kunnen doen en hoe de systemen gecertificeerd moeten worden.

Het bedrijf 

Wopereis RVS is gevestigd in Doetinchem en heeft zich volledig gespecialiseerd in de verwerking van roestvaststaal (RVS). Wopereis RVS maakt deel uit van de Wopereis groep, een begrip in de Achterhoek en ver daarbuiten. Als gerenommeerd staalconstructiebedrijf is Wopereis vooral actief op het gebied van de staalbouw, stallenbouw, agrarische systemen en melksystemen. Bij Wopereis RVS kunt u voor alle rvs producten terecht.

Roestvaststaal is een product met veel mogelijkheden. Het gladde oppervlakte maakt rvs bijzonder geschikt voor strakke ontwerpen. RVS heeft een oxidehuid met als eigenschap dat het in staat is een zelfherstellende oxidelaag op te bouwen. Hierdoor blijven er nauwelijks vervuilende deeltjes op het materiaal achter, de reden waarom het veel wordt toegepast in bedrijven waar schoon gewerkt moet worden.

Van idee tot perfecte uitvoering.

Interesse?

Neem dan contact op met Isabel van Veen, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
Tel.nr.: 06-12200940
Mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Biogas reactor
  • Wopereis
  • Fabriekstraat 33
  • 7005 AP Doetinchem
  • Innovatiehub Doetinchem
Biogas reactor
  • Vakgebieden Overig
  • Opleidingsniveau HBO/WO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Isabel van Veen
Doorzoek de website