Bouwkunde stagiair gezocht!

De opdracht
Voor onze engineeringafdeling zijn we op zoek naar een HBO Bouwkunde student. Dit kan zowel een meewerk- als afstudeerstage zijn. Als meewerkstagiair bouwkunde heb je de mogelijkheid om bij Wopereis Staalbouw als totaalbouwer met het gehele proces mee te kijken en jouw aandeel te leveren. Je kunt zowel mee naar de bouw als naar de productie. Eigenlijk is alles mogelijk! Op de tekenkamer zou je mee kunnen werken met het opzetten van projecten, het construeren van hallen en/of stallen en het maken van werkplaatstekeningen. Daarnaast zou je aan de slag kunnen met het maken van verkooptekeningen, dit gebeurt momenteel niet. Als tekenaar ben je de spil in het web tussen wat de klant wilt en wat we bij Wopereis in huis hebben. 

Ben jij juist op zoek naar een afstudeeropdracht en spreekt Wopereis jou als totaalbouwer aan? Neem ook dan contact op om te kijken naar een mogelijk passende opdracht! 

Het bedrijf
Wopereis Staalbouw B.V. staat bekend om haar veelzijdige aanbod in industriehallen, stallen en winkelpanden. Naast het in eigen beheer produceren en monteren van staalconstructies, kan Wopereis een compleet gebouw aanbieden met prefab betonelementen, gordingen, dak- en wandbeplatingen, ventilatiesystemen en ramen en deuren. Wopereis Staalbouw is in dit segment gespecialiseerd in maatoplossingen. Hoogwaardige staalconstructies, daarin is Wopereis Staalbouw specialist.

Wopereis staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten, maar ook om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. In samenwerking met de andere bedrijven uit de Wopereis Groep realiseert Wopereis Staalbouw vele projecten per jaar. Met deze krachtige basis is Wopereis Staalbouw uitgegroeid tot een volwaardige bouwpartner.

Wie zoeken wij?

-       Je bent een MBO/HBO student Bouwkunde 
-       Je bent nieuwsgierig
-       Je houdt ervan om dingen uit te pluizen
-       Je vindt het leuk om zowel in een team als zelfstandig te werken

Is jouw interesse gewekt?
Neem dan contact op met Judith Anvelink, hubmanager Innovatiehub Doetinchem: info@hub-doetinchem.nl of via tel. +31 (0)612200940

Solliciteren
Solliciteren
Bouwkunde stagiair gezocht!
  • Wopereis
  • Fabriekstraat 33
  • 7005 AP Doetinchem
  • Innovatiehub Doetinchem
Bouwkunde stagiair gezocht!
  • Vakgebieden Bouwkunde, Techniek
  • Opleidingsniveau MBO/HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Judith Anvelink
Doorzoek de website