Communicatie stage met veel vrijheid!

OP ZOEK NAAR EEN AFWISSELENDE STAGE MET VEEL VRIJHEID?

Gezocht per september 2022: Stagiair(e) marketing & communicatie

Over IIME

IIME heeft een passie voor communicatie & techniek. Van technische workshops tot communicatie werkzaamheden voor derden, niets is IIME te gek. Zo ontwikkelt IIME diverse technische hoogstandjes, zoals de HAN Solarboateen vliegende surfplank en een elektrische vliegende boot. Daarnaast voert IIME ook communicatie werkzaamheden uit, om de technische hoogstandjes in beeld te brengen.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) ben je werkzaam op de communicatie afdeling van IIME. Je zult samen met young professionals de communicatie en media uitingen van IIME en collega bedrijven QConcepts en Aeronamics (internationaal) verzorgen. De werkzaamheden zijn zeer divers, van het onderhouden van social media kanalen en websites tot het mede organiseren en realiseren van diverse evenementen om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Daarnaast werk je mee aan projecten voor externe klanten, bijvoorbeeld het bijhouden van WordPress websites. Kortom; een afwisselende stage waar geen dag hetzelfde is!

Je verzorgt ook de communicatie voor de HAN Solarboat, waar je je skills ook inzet om sponsoring te krijgen. Daarnaast onderhoud je de social media kanalen en verzorg je alle het beeldmateriaal voor het team. Dat betekent veel foto's maken, GoPro's bedienen en drone beelden maken.

Vaardigheidseisen
– Je volgt een (internationale) HBO opleiding gerelateerd aan marketing en communicatie;
– Jij bent in staat zelfstandig te werken;
– Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden;
– Jij neemt initiatief en bent flexibel;
– Jij bent thuis in social media en schrijven voor het web.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Leonie Dijkhof: info@hansolarboat.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over IIME is te vinden op www.iime.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Solliciteren
Communicatie stage met veel vrijheid!
  • Leonie Dijkhof
  • Fabriekstaat, 17b
  • 7005AP Doetinchem
  • Nederland
Communicatie stage met veel vrijheid!
  • Vakgebieden Communicatie / Marketing
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Leonie Dijkhof
Doorzoek de website