Doorlopende stageplek Embedded Systems Engineering

Introductie Altop Products:

Bij Altop Products staan we aan de voorhoede van innovatie. Onze toewijding aan het bedenken en realiseren van vernieuwende concepten heeft geleid tot reeds bewezen innovaties in diverse marktsegmenten. Ons team van ervaren ingenieurs bundelt krachten met jonge, veelbelovende professionals om producten en systemen te ontwikkelen die complexe uitdagingen in diverse sectoren effectief aanpakken.

Wat ons onderscheidt:

Innovatieve Producten en Systemen: Wij hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van revolutionaire producten en systemen die de norm verleggen en markten transformeren.

Complexe Applicatieontwikkeling: Onze veelzijdige expertise omvat applicatieontwikkeling in een breed scala van toepassingsgebieden, waardoor we complexe applicatieontwikkeling kunnen bieden met een korte doorlooptijd die aan uw unieke behoeften voldoen.

Expertise in Diverse Vakgebieden: Onze teamleden zijn gespecialiseerd in een breed spectrum van technische disciplines, waardoor we in staat zijn om oplossingen te bieden voor diverse industrieën.

Uitzonderlijke Specialismen: Bij Altop Products hebben we specialisten met diepgaande kennis in verschillende vakgebieden, wat ons in staat stelt om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te gaan.

Patenten: We hebben een reeks patenten op onze naam staan, wat getuigt van onze toewijding aan innovatie en het ontwikkelen van unieke oplossingen. Tevens hebben wij diverse van onze partners geholpen aan patenten en het geadviseerd in het bijbehorende proces.

Al onze oplossingen zijn gerelateerd aan ten minste één van onderstaande onderwerpen:

- Energietransitie - Klimaatverandering - Duurzaamheid

De diensten van Altop Products worden in onderstaande groepen verdeeld;

- Technologische producten - IoT & Slimme sensoren - Software

Kijk voor meer info en use cases op: www.altopproducts.nl

Aanleiding opdracht:

Zowel voor onze eigen systemen als voor systemen van klanten is er vraag naar doorontwikkeling en de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Hiervoor liggen diverse (elektrotechnische) vraagstukken waarbij onderwerpen als een elektronisch systeem, een microcontroller systeem, een energiesysteem of industiële automatisering in veelvoud terugkomen in onze werkzaamheden.

Hoewel er mogelijkheden zijn om specifieke (meewerk)stage- of afstudeeropdrachten te definiëren, geven wij de voorkeur aan om in overleg de eisen en wensen aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften.

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen en waarbij we de mogelijkheden kunnen laten zien.

Solliciteren
Solliciteren
Doorlopende stageplek Embedded Systems Engineering
  • Altop Innovations
  • Matjeskolk 23
  • 7037DZ Beek (Montferland)
  • Innovatiehub Innofields
Doorlopende stageplek Embedded Systems Engineering
  • Opleidingsniveau MBO/HBO
  • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Jeroen Peters
Doorzoek de website