Energieopslag

De opdracht

Rensa Family Company houdt zich bezig met diverse vraagstukken op het gebied van energie. In deze opdracht draait het om energieopslag. Voor de energietransitie is energieopslag essentieel om het verschil tussen opwekking en verbruik te kunnen opvangen. Aan jou de opdracht om te inventariseren welke energieopslag op de markt beschikbaar zijn en in het assortiment van de Rensa family bedrijven opgenomen kunnen worden. Belangrijk daarbij is dat je aangeef hoe deze opslagsystemen in de installaties ingepast moeten worden. Een innovatieve opdracht waarbij je technische kennis koppelt aan de marktontwikkelingen en praktische toepasbaarheid.

De afdeling

De afdeling Innovatie & Kennismanagement van Rensa Family Company bestaat uit ontwikkelaars die de ideeën en wensen van het kenniscentrum ontwikkelen tot concrete (software) tools die door de Rensa bedrijven worden ingezet. Via de scrum-werkwijze en de modernste software worden in een twee wekelijkse sprint nieuwe producten opgeleverd aan het kenniscentrum.     

Elke twee weken worden demo’s gegeven aan het kenniscentrum, Rensa bedrijven en andere belangstellenden. Innovatie & Kennismanagement heeft zijn werkplek in InnovatieCentrum de Steck in Doetinchem waar een groot aantal bouwgerelateerde bedrijven met veel studenten in een inspirerende omgeving zijn gehuisvestigd.

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om kennis te delen met techneuten uit de installatiewereld
  • Je bent geïnteresseerd in installatietechniek en wil graag je kennis op dit vlak verbeteren
  • Vindt het leuk om in een team te werken naar een concreet eindresultaat en dit te presenteren. 

Het bedrijf

De Rensa Family Company werkt voor meerdere bouwgerelateerde bedrijven. Elke bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit. We bedienen onze klanten (de professionele installateurs, en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. Rensa Family is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de 700 mensen die bij Rensa Family werken, staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.

Interesse?

Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Energieopslag
  • Rensa
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
  • Vakgebieden Techniek, Werktuigbouwkunde
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website