Engineering methodiek opbouwen

Engineering methodiek helpen opbouwen welke leidt tot een methodische optimailsatie , Integrale herleidbaarheid van elke las en compliance met PED/ASME.

Doelstelling; Helpen opzetten van een Engineering methodiek welke leidt tot een methodische engineering optimalisatie, Integrale herleidbaarheid van elke las en compliance met PED/ASME.

Hetgeen wij gaan opbouwen is een smart-oplossing voor het completeren van onderdelen in de proces-keten (lasdetail bibliotheek) waarmee Engineering een methodiek opbouwt welke een optimalisatie van het verwerken van orders (projecten) ondersteund.

Dit proces wordt in samenwerking met Mechanical Engineers, Deelnemers Lasgroep en de mensen in de Constructie afdeling uitgevoerd. De start is het verder in kaart brengen van dit proces en vanuit Engineering een optimalisatie van Lastechnisch engineering helpen doorvoeren;

Deze lastechnische engineering en de herleidbaarheid van dit proces wordt gebruikt en is nodig voor;

 1. Drukvatenbouw (hier dient een dossier van elk drukvat voorgelegd te worden aan een NoBo (=Notified Body zoals TuV of Lloyds)
 2. Pharma orders en een aantal Food orders op klantwens

 Ontwikkelrichtingen;

 • Lasdetail bibliotheek methodiek mee helpen ontwikkelen, samen met de Las-constructeurs, vanuit bestaande voorbeelden uit de norm (PED en ASME) en de Hosokawa product-constructies.
 • Herleidbaarheid van elke las vanaf tekening t/m de lasser en het gebruikte lasproces met het lastoevoegmateriaal helpen verbeteren

Naast deze hoofdopdracht zullen er binnen het Order-engineering-team kleine deelopdrachten uitgevoerd worden, met name helpen uitwerken van onderdelen, aanpassingen of optimalisaties voor productie doorvoeren.

Wij zoeken aan een enthousiaste HBO’er met als studierichting of interessegebied; Engineering en Automotive, Werktuigbouwkunde, interesante technieken, creatieve toepassingen, bijzondere materialen Constructietechniek, lastechniek, Apparatenbouw, procesvaten. 

MEER INFORMATIE

Neem contact op met Judith Anvelink, Projectmanager Innovatiehub Doetinchem: info@hub-doetinchem.nl of via tel. +31 (0)612200940

 

Solliciteren
Solliciteren
Engineering methodiek opbouwen
 • Thijme Sessink
 • Gildenstraat 26
 • 7005 BL Doetichem
 • Innovatiehub Doetinchem
Engineering methodiek opbouwen
 • Opleidingsniveau HBO
 • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Thijme Sessink
Doorzoek de website