Het Opzetten En Werken Met Resultaatgerichte Bedrijfsvoering

E OPDRACHT

Van Raam is enorm gegroeid in de laatste jaren. Hierdoor is het soms lastig om meetbaar te houden in welke mate we voldoen aan de behoefte intern, en op de markt. Zodoende zoeken we iemand die een systeem opzet om onze prestaties te beoordelen, en het effect van verbeteringen te meten. Denk hierbij aan het opstellen van klinische process indicatoren (KPI's), maar ook het creeëren van draagvlak en begrip voor deze KPI's.

HET BEDRIJF

Van Raam is een no-nonsens familiebedrijf en produceert met zo’n 230 medewerkers al bijna 110 jaar iedere dag aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsenscootmobielfietsentandemsduofietsenrolstoelfietsentransportfietsenloophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord-Amerika.

Bij Van Raam wordt elke fiets van een rechte buis tot een compleet eindproduct zelf gemaakt in de eigen fabriek. Daardoor kan vrijwel elke fase van de productie worden gecontroleerd en waar nodig worden bijgestuurd. Maatwerk behoort tot de kernactiviteiten van Van Raam. Zowel voor volwassenen als voor kinderen worden bijzondere fietsen ontwikkeld, waarbij aan comfort, degelijkheid en vormgeving veel aandacht wordt besteed.

 

Bekijk de Van Raam bedrijfsfilm: https://youtu.be/UTeWlWOxBNE

INNOVATIEHUB INNOVAR

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten. In de Innovatiehub is er naast je stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 10 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn nu al meer dan 200 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid!

Wat bieden wij?

-           Goede stagevergoeding

-           Een leuke stagetijd met extra begeleiding

-           Contact met andere studenten

-           2 wekelijkse lunchbijeenkomst gezamenlijk met alle studenten

-           Elke dag gratis vers fruit

Een informele en open werksfeer

COMPETENTIES

 • Proactief
 • onderzoeksgericht
 • doelgericht
 • Organisatiesensitief

Voor meer informatie over Innovar raad ik je aan onze website te bezoeken: www.innovar.nl, hier vind je bijvoorbeeld ervaringen van studenten of meer over de geschiedenis van Innovar.

Ook kan je een kijkje nemen op de Van Raam website waar je meer over het bedrijf Van Raam vindt.

 

Interesse? 

Heb je een vraag of wil je aan de slag bij Innovar? Maak je interesse aan ons kenbaar! Stuur een mail met je CV en motivatie naar de projectmanager van Innovar: Rik Groeneveld

info@innovar.nl    06- 28 224 863  

www.innovar.nl / www.vanraam.com

Solliciteren
Solliciteren
Het Opzetten En Werken Met Resultaatgerichte Bedrijfsvoering
 • Van Raam
 • Guldenweg 23,
 • 7051 HT Varsseveld
 • Innovatiehub Innovar
Het Opzetten En Werken Met Resultaatgerichte Bedrijfsvoering
 • Vakgebieden Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde
 • Opleidingsniveau HBO/WO
 • Soort Stage Afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Rik Groeneveld
Doorzoek de website