Intern MVO-beleid beter inzichtelijk maken

Het bedrijf
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

De opdracht:
Hoe kan Ubbink intern MVO nog beter inzichtelijk maken met behulp van een KPI Dashboard. Denk hierbij aan welke KPI’s zijn belangrijk en wat laat je zien/ wil je delen met de organisatie om verbeteringen te stimuleren en te vieren.

Verder zal de student zich bezig houden met het stakeholder managementsysteem, het controleren van dit systeem en processen schrijven & updaten.

Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat deze stage goed bij jou past of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Michelle Hendriksen,
Projectmanager Innovatiehub Achterhoek-Liemers:
Email: mhendriksen@innovatiehub-al.nl 
Telefoon: + 31 (0)6 531 046 70

Solliciteren
Solliciteren
Intern MVO-beleid beter inzichtelijk maken
  • Ubbink
  • Verhuellweg 9
  • 6984AA Doesburg
  • Ubbink
Intern MVO-beleid beter inzichtelijk maken
Doorzoek de website