Inventarisatie van gevaarlijke stoffen

Naam van de opdracht

-              Inventarisatie van gevaarlijke stoffen binnen Colubris

Bachelor / Master

-              Integrale Veiligheidskunde

 

 

Over Colubris Cleantech

Colubris Cleantech is een familiebedrijf uit Winterswijk. Sinds de oprichting in 1984 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner bij het oplossen van complexe milieuproblemen op het gebied van afvalwater, afvalrecycling en biologische hulpbronnen. De focus van het bedrijf is dan ook verdeeld in 3 divisies: water, afval en bioresource solutions.

 

-          De divisie Water Solutions richt zich op oplossingen om afvalwaterproblemen te verminderen, water te hergebruiken en de af te voeren verontreinigingen tot een minimum te beperken.

-          De divisie Waste Solutions richt zich op oplossingen voor het scheiden van afvalstromen voor hergebruik en recycling.

-          De divisie Bioresource Solutions heeft oplossingen voor de terugwinning van restmaterialen uit de food en non-food industrie.

 

Om de nieuwste ontwikkelingen voor te blijven, wordt Colubris uitgedaagd zich voortdurend verder te ontwikkelen. Om dit proces in gang te zetten is de Colubris Academy gelanceerd. Deze Academy is een fysieke ruimte bij Colubris waar het studententeam samenkomt om aan opdrachten te werken. De student krijgt begeleiding vanuit twee medewerkers. Een inhoudelijke begeleider vanuit de afdeling waarop je stage loopt en van de Academy coördinator die zich bezig houdt met de voortgang van de student.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will you join our team of students?

 

 

De opdracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Integrale Veiligheidskunde student die ons team gaat versterken. Je gaat inventariseren welke gevaarlijke stoffen Colubris gebruikt in de organisatie en waarvoor deze gevaarlijke stoffen worden gebruikt. Dit kan zijn in de productie, de installatie en opstart bij de klant en in ons laboratorium.  

Je onderzoekt wat nodig is voor het beheer van deze gevaarlijke stoffen (inkoop, opslag, gebruik, afvoer). De gevaarlijke stoffen moeten worden vastgelegd in een register met o.a. de bijbehorende veiligheidsinformatiebladen en een werkinstructiekaart (WIK) met daarop een veilige werkwijze. Wat hier in moet komen te staan is:

-          Kenmerken van de gevaarlijke stoffen

-          Hoe moet je veilig werken met de gevaarlijke stoffen

-          De benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen voor het personeel

-          De opslag van deze stoffen

-          De afvoer van deze stoffen

 

Start datum

Februari 2024.

 

 

Word jij onze nieuwe stagiair(e) of afstudeerder?

Is deze vacature iets voor jou?

Stuur je CV en motivatiebrief op naar Bonne Jansen.

Contactgegevens:

B.jansen@colubriscleantech.com

+31 6 28466648

Solliciteren
Solliciteren
Inventarisatie van gevaarlijke stoffen
  • Colubris Cleantech
  • Stevinstraat 11 - 15
  • 7102 DZ Winterswijk
  • Innovatiehub Winterswijk-Aalten
Inventarisatie van gevaarlijke stoffen
  • Vakgebieden Integrale veiligheidskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Bonne Jansen
Doorzoek de website