Invloed 3D printing op productieproces

DE OPDRACHT 
Hosokawa Micron B.V. heeft innovatie en procesverbetering hoog in het vaandel staan. Vanuit deze visie is er interesse in het integreren van 3D printing in het productieproces. Jij gaat onderzoeken wat 3D printing voor een invloed heeft op bijvoorbeeld de kostprijs, maakbaarheid of de efficiency in de productie. Je schrijft een adviesrapport over de effecten van deze printers voor organisatie en brengt de verschillende mogelijkheden en kansen in kaart. Op deze manier zal jouw input voor grote waarde zijn voor het bedrijf.

WIE BEN JIJ?
- Enthousiaste HBO-student met kennis van de ontwikkelingen rondom 3D printing
- Je hebt een technisch inzicht.
- Toont initiatief.
- Je bent leergierig en enthousiast.
- Je kunt goed zelfstandig werken.

HET BEDRIJF
Hosokawa Micron is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert voor de poederverwerkende industrie. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van vaste stoffen (poeders). Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa heeft in Doetinchem alle processen in huis; van engineering tot en met productie, service, verkoop en een eigen testfabriek. Met ca. 160 medewerkers zijn zij gevestigd in Doetinchem. 

OVERIGE INFORMATIE
Hosokawa Micron maakt deel uit van de Innovatiehub Doetinchem. Dit betekent dat er binnen het bedrijf naast een interne stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig is die jou kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om veel met andere studenten samen te werken. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de stage contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem. 

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Invloed 3D printing op productieproces
  • Hosokawa Micron
  • Gildenstraat 26
  • 7005 BL Doetichem
  • Innovatiehub Doetinchem
  • Vakgebieden Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website