Join the HAN Solarboat team (Elektrotechniek)

Join the HAN Solarboat team!

Gezocht per september 2019: Stagiair(e) elektrotechniek

We zoeken ook altijd studenten die naast hun lid willen worden van het raceteam en mee willen gaan naar de races!
Zie https://hansolarboat.nl/vacatures/

Over de HAN Solarboat
De HAN Solarboat, genaamd de Photon, is een boot die op zonne-energie vaart. Aan deze boot wordt gewerkt door enthousiaste studenten van verschillende opleidingen en young professionals. Zij nemen met de Photon deel aan nationale én internationale races, waaronder in Monaco. IIME stelt hierbij de faciliteiten van de werkplaats beschikbaar en biedt professionele ondersteuning uit het vakgebied aan. 

IIME (Doetinchem)  stelt hierbij de faciliteiten van de werkplaats beschikbaar en biedt professionele ondersteuning uit het vakgebied. Werken aan de HAN Solarboat is als werken in een Formule 1 team. Strategie tijdens de races, snelle respons bij problemen en natuurlijk teamwork zorgen er voor dat jij de concurrentie achterlaat.

DOEL 2019

Het is officieel, er komt een compleet nieuwe HAN Solarboat! Wij zijn in april begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe romp. Dit betekent dat de uitvoering hiervan getest zal worden! Ben jij klaar voor deze grote uitdaging?

Functieomschrijving

Binnen het HAN Solarboat zoeken wij een gemotiveerde student die de huidige elektrische systemen binnen de boot een doorontwikkeld. In de boot bevindt zich o.a. een 5kW DC Motor, een Lithium-Ion 1,5 KWH accu,flexibele zonnepanelen, data-bus systeem en diverse koelingsystemen. Het doel is om het elektrische systeem zo robuust en licht mogelijk te maken en meer data te vergaren uit de boot. Zo kan het team de juiste strategie bepalen aan wal. Daarnaast vragen diverse systemen om een optimalisatie van het product, zoals de slimme actieve koeling en throttle control. Door middel van onderzoek en realisatie kan jij de elektronica verbeteren. In september zullen wij onze eerste race varen met onze nieuwe boot! Lijkt het jou ook gaaf om zo je eerste stage week door te maken?

Vaardigheidseisen

– Jij volgt een MBO of HBO opleiding gerelateerd aan elektrotechniek

– Jij bent een teamplayer

– Jij hebt goede communicatieve vaardigheden

– Jij neemt initiatief en bent flexibel

– Jij bezit een gezonde drive voor vernieuwingen en innovatie

– Jij hebt kennis van C/C++, Multisim, Ultiboard, Matlab

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar Leonie Dijkhof: leonie@iime.nl. Voor vragen kun je ook contact met haar opnemen via 06-23646571. Uitgebreide informatie over de HAN Solarboat is te vinden op www.hansolarboat.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Solliciteren
Join the HAN Solarboat team (Elektrotechniek)
  • Leonie Dijkhof
  • Fabriekstaat, 17b
  • 7005AP Doetinchem
  • Nederland
Join the HAN Solarboat team (Elektrotechniek)
  • Vakgebieden Elektronica, Techniek
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Leonie Dijkhof
Doorzoek de website