Meewerkstage Bedrijfskunde

Het bedrijf
Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

De stage:
De student zal bezig gaan met het uitzoeken/implementeren van nieuwe bedrijfsstructuren. Bezig zijn met het ERP systeem en dergelijke. Denk hierbij aan wat is er mogelijk en wat zijn de betere methodes. Verder zal hij veel hands- on aan de slag gaan. Tijdens de stage zal de student bezig gaan met meewerken en een stukje onderzoek.

Jouw profiel
• Je volgt de opleiding Bedrijfskunde;
• Je durft initiatief te nemen;
• Je bent communicatief vaardig en zelfstartend.

Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat deze stage goed bij jou past of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Michelle Hendriksen,
Projectmanager Innovatiehub Achterhoek-Liemers:
Email: mhendriksen@innovatiehub-al.nl 
Telefoon: + 31 (0)6 531 046 70

Solliciteren
Solliciteren
Meewerkstage Bedrijfskunde
  • Ubbink
  • Verhuellweg 9
  • 6984AA Doesburg
  • Ubbink
Meewerkstage Bedrijfskunde
Doorzoek de website