Meewerkstage Bouwkunde

De opdracht

Voor onze engineeringafdeling zijn we op zoek naar een HBO Bouwkunde student. Je gaat onder andere bezig met de standaardisatie maar ook meewerken met lopende projecten. Momenteel werkt men op de engineeringafdeling met verschillende standaarden waardoor dit soms tot problemen kan leiden. Aan de student de taak om de (nieuwe) standaarden uit te zoeken iom Engineering, Werkplaats en Montage waarna de student de nieuwe standaarden creëert.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een keer mee te gaan naar een bouw en wordt je betrokken bij de verschillende processen binnen de Engineering. Zolang je zelf actief en nieuwsgierig bent naar alles wat er op de Engineering er daarbuiten gebeurd, is er veel mogelijk binnen Wopereis.

 

Het bedrijf

 

Wopereis Staalbouw B.V. staat bekend om haar veelzijdige aanbod in industriehallen, stallen en winkelpanden. Naast het in eigen beheer produceren en monteren van staalconstructies, kan Wopereis een compleet gebouw aanbieden met prefab betonelementen, gordingen, dak- en wandbeplatingen, ventilatiesystemen en ramen en deuren. Wopereis Staalbouw is in dit segment gespecialiseerd in maatoplossingen. Hoogwaardige staalconstructies, daarin is Wopereis Staalbouw specialist.

Wopereis staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten, maar ook om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. In samenwerking met de andere bedrijven uit de Wopereis Groep realiseert Wopereis Staalbouw vele projecten per jaar. Met deze krachtige basis is Wopereis Staalbouw uitgegroeid tot een volwaardige bouwpartner.

Wie zoeken wij?

-       Een student MBO/HBO Bouwkunde

-       Je bent nieuwsgierig

-       Je houdt ervan om dingen uit te pluizen

-       Je vindt het leuk om zowel in een team als zelfstandig te werken

-       Je bent beschikbaar vanaf februari 2018

Is jouw interesse gewekt?
Denk je dat deze opdracht goed bij jou past? Vul dan snel het sollicitatieformulier in! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ellen Peters, Projectmanager Innovatiehub Doetinchem: info@hub-doetinchem.nl of via tel. +31 (0)612200940

Solliciteren
Solliciteren
Meewerkstage Bouwkunde
  • Wopereis
  • Fabriekstraat 33
  • 7005 AP Doetinchem
  • Innovatiehub Doetinchem
Meewerkstage Bouwkunde
  • Vakgebieden Techniek
  • Opleidingsniveau MBO/HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Isabel van Veen
Doorzoek de website