Meewerkstage Marketing & Communicatie

ETNA gelooft niet in een wegwerpmaatschappij, maar in de ontwikkeling en productie van producten met een lange levensduur en lage servicekosten. Triple R – reduce, repair, reuse – is de fundering waarop onze producten worden ontwikkeld. Daarnaast is onze ambitie om in 2030 volledig CO2-neutraal te produceren.

Heb jij interesse in duurzaamheid? Wil je proeven aan alle facetten van het marketing vak?
Per september 2024 zijn we zoek naar een meewerkend stagiair(e) op de marketingafdeling van ETNA Coffee Technologies in Doetinchem:

Marketing Stagiair(e) duurzaamheid

Wat ga je doen?

Als Marketing stagiair(e) ben je onderdeel van onze marketingafdeling (met een Product Manager, Marketing Professional en een Marketing Manager). Jij gaat ons adviseren over hoe wij ETNA Coffee Technologies nog beter kunnen profileren in de Nederlandse én internationale koffiebranche als producent van duurzame, professionele koffiemachines. Vervolgens beng je deze adviezen ook zelf in de praktijk en werk je mee aan de juiste merkbekendheid op het gebied van duurzaamheid van ETNA Coffee Technologies.

Naast deze opdracht krijg je een breed takenpakket. Zo ga je onder andere content schrijven voor de website en sociale media, stel je in nauw overleg met collega’s de maandelijkse nieuwsbrief op, je helpt mee met de ontwikkeling van brochures en productsheets, je ondersteunt bij events, je denkt mee over productlanceringen en de ontwikkeling van nieuwe middelen. Kortom, een echte allround stageplek!

Wat wij bieden:

 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Je hebt kennis en ervaring met Adobe InDesign;
 • Je krijgt veel zelfstandigheid en kunt een hoop praktijkervaring opdoen;
 • De kans om te werken in een internationaal bedrijf;
 • Een gezellig team!

Wat wij vragen:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een passie voor het marketing vak;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je hebt affiniteit met InDesign

Over ETNA

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert koffiemachines en verkoopt deze aan dealers wereldwijd. Onze dealers leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Of het nu verse bonen of instant producten zijn, onze koffiemachines zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is onze passie. En dat mag iedereen proeven!

Ontwikkeld en geproduceerd in de Achterhoek

ETNA is gevestigd in Doetinchem. Hier ontwikkelen en produceren wij alle machines. Dit betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze passie leidt ertoe dat wij steeds op zoek zijn naar de beste technologieën, materialen en machines voor de perfecte kop koffie. Onze ervaring met koffietechnologieën zetten wij in om de ingrediënten van onze dealers optimaal tot hun recht te laten komen. Via onze dealers vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie, horecalocaties e.d. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Door onze expertise zal onze klant geen dag zonder koffie zitten!

Is jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct of neem contact op met hubmanager Thijme Sessink via 06-12 20 09 40 of info@hub-doeitnchem.nl 

 

Solliciteren
Solliciteren
Meewerkstage Marketing & Communicatie
 • Thijme Sessink
Meewerkstage Marketing & Communicatie
 • Vakgebieden Communicatie / Marketing
 • Opleidingsniveau MBO/HBO
 • Soort Stage Meeloopstage
 • Innovatiehubmanager Thijme Sessink
Doorzoek de website