Meewerkstage RVS

DE OPDRACHT
De student zal onder begeleiding van de stagebegeleider de dagelijkse orders verwerken waarbij alle facetten van de werktuigbouw aan de orde komen. Denk hierbij aan inmeten, ontwerpen, uitwerken tot productietekeningen en begeleiden in de werkplaats. Deze stage vindt plaats in de tekenkamer, maar er zijn zeer korte lijnen met de werkplaats. Alles wat je doet word dan ook daadwerkelijk gebruikt en niets komt op een plank te liggen!
Een voorbeeld van een eerder project is het ontwikkelen van een verbeterd concept voor de wielkasten in een draaiende overkapping. Daarnaast kunnen projecten als het ontwerpen van lasmallen en hulpgereedschappen ten gunste van productieoptimalisatie voorbijkomen tijdens de stageperiode. De werkzaamheden worden in overleg met de stagebegeleider bepaald.

WIE  BEN  JIJ?
- Een student HBO Werktuigbouwkunde
- Je hebt een technisch inzicht.
- Toont initiatief.
- Je bent leergierig en enthousiast.
- Je kunt goed zelfstandig werken.

HET BEDRIJF
Wopereis RVS is volledig gespecialiseerd in de verwerking van roestvaststaal (RVS). Bij Wopereis RVS kun je voor alle RVS producten terecht; van plaatwerk tot industriële transportband en van silomixer tot design loopbrug. Of het nu gaat om halfproducten, bedrijfsmatig seriewerk of juist een eenmalig ontwerp om bijvoorbeeld een woning te verfraaien. Wopereis RVS is op verschillende markten actief. Ze maken onder andere machines voor de foodindustrie. Wopereis RVS, onderdeel van de Wopereis Groep, is gevestigd in Doetinchem. De Wopereis Groep heeft 125 medewerkers in dienst, Wopereis RVS telt ongeveer 20 medewerkers.

OVERIGE INFORMATIE
Wopereis RVS maakt deel uit van de Innovatiehub Doetinchem. Dit betekent dat er binnen het bedrijf naast een interne stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig is die jou kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om veel met andere studenten samen te werken. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de stage contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem.

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Meewerkstage RVS
  • Wopereis
  • Fabriekstraat 33
  • 7005 AP Doetinchem
  • Innovatiehub Doetinchem
Meewerkstage RVS
  • Vakgebieden Werktuigbouwkunde
  • Opleidingsniveau MBO/HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website