Nieuwe capaciteiten omzetten in bedrijfsgroei Contour Covering Technology

Projectopdracht
 • Nieuwe capaciteiten omzetten in bedrijfsgroei Contour Covering Technology
Studentenprofiel
 • Werkgroep Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Marketing & Communicatie & Bedrijfskunde
Over Contour

Contour Covering Technology (CCT) uit Winterswijk is toeleverancier van plaatwerk onderdelen en samenstellingen. Contour biedt vele competenties: plaatbewerking, lassen, poedercoaten, assemblage, cleanroom en lijmen.

Op jaarbasis worden er bij CCT circa 8.000 verschillende artikelen in 20.000 productieorders geproduceerd. Onze focus ligt op kleine tot middelgrote series. Het is de missie van Contour Covering Technology om de maakindustrie te voorzien van hoogwaardig plaatwerk en samenstellingen. Het gaat hier om kasten, behuizingen, frames, machinecoverings en complete (electro) mechanische modules.

Om onze klanten in de maakindustrie van de nieuwste producten en technieken te voorzien zijn kennis en vaardigheden nodig en is het aan Contour de taak om zich constant te ontwikkelen. Hier kun jij als stagiair/afstudeerder een rol in spelen!

Jouw opdracht

Bij Contour Covering Technology in Winterswijk zijn we altijd op zoek naar manieren om processen makkelijker, efficiënter en effectiever te laten verlopen.

De afgelopen paar jaar is het bedrijf enorm gegroeid. Zo hebben we een nieuw kantoor, het magazijn is uitgebreid, aan het uitgebreide magazijn staat een nieuwe lasercombi en een robotkantbank, er is een nieuwe beitsstraat, etc!

De opdracht die we gevormd hebben is tweeledig:

 1. De nieuwe capaciteiten vanuit de lasercombi en de robotkantbank willen we gebruiken voor meer mono-delen productie. We zijn op zoek naar manieren om deze capaciteiten te gaan benutten. Welke bedrijven zijn hierin geïnteresseerd? Hoe bereiken we die bedrijven?
 2. De manier van bereiken is deels duidelijk voor ons: SEO. We willen méér content (over de machines en processen) op onze website, waardoor we hoger in Google komen te staan. Dit tweede punt is eigenlijk óók tweeledig. Door het maken van deze content kunnen we intern ook mensen informeren over onze processen, eisen en machines (hoe dik is materiaal, etc.).

Als studenten krijgen jullie de kans om ervaring op te doen in een van de voorlopende spelers als het gaat om digitalisering en automatisering in de plaatwerkindustrie.

Onze verwachting

Jullie zijn een gemotiveerde groep studenten werktuigbouwkunde, communicatie, bedrijfskunde, marketing en technische bedrijfskunde. Tijdens het uitvoeren van deze opdracht kunnen jullie zelfstandig werken en wanneer nodig betrekken jullie de juiste collega’s. Jullie tonen initiatief en wanneer het even niet lukt zijn jullie de doorzetters die er een schepje bovenop doen en het project tot een succes maken.

Startdatum

Februari 2023.

Wat krijg je daarvoor terug

Bij Contour krijg je een passende stagevergoeding. Verder krijg je goede begeleiding van een inhoudelijk (ervaren) en algemeen begeleider tijdens jouw leerzame stageperiode.

Verder ga je werken bij een innovatief bedrijf waar je veel nieuwe technieken tegenkomt. Het bedrijf groeit hard en daarom is jouw initiatief/inbreng zeer welkom!

 

 

 

 

 

 

 

Solliciteren
Solliciteren
Nieuwe capaciteiten omzetten in bedrijfsgroei Contour Covering Technology
 • Contour Covering Technology
 • Industrieweg 20
 • 7102 DZ Winterswijk
 • Innovatiehub Winterswijk-Aalten
Nieuwe capaciteiten omzetten in bedrijfsgroei Contour Covering Technology
 • Opleidingsniveau HBO/WO
 • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
 • Innovatiehubmanager Tycho Geurkink
Doorzoek de website