Onderzoeksopdracht Slimme Selectie

De Afdeling
Als groep van technische groothandels staan we op het gebied van ICT en e-Business voor interessante en grote uitdagingen. Ons team bestaat uit een ambitieuze en innovatieve club mensen die graag deze uitdagingen aangaat en Rensa ondersteunt in de digitale transformatie waar een begin mee is gemaakt.

Ons team is onderverdeeld in een ICT en E-ICT-afdeling. Onze ICT’ers zijn verantwoordelijk voor het beheer van de informatiesystemen, ICT-infrastructuur en de werkplekken. Onze E-ICT‘ers richten zich op het ontwikkelen, testen en invoeren van e-business software. Gezamenlijk bestaan de afdelingen nu uit 25 medewerkers waarbij we de komende jaren nog verder gaan uitbreiden op diverse functies.

Er wordt gewerkt in een Scrum ontwikkelteam van ervaren ontwikkelaars de applicatie continue door ontwikkelen en elke 2 weken nieuwe features live zet.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken onder meer beschikbaar in het Azure platform, zoals microservices en machine learning. De ontwikkeling vindt plaats in C#/.net.

Slimme Selectie

Als groothandel maakt Rensa dagelijks vele materiaalselecties. Ook klanten maken deze selecties op de website. Op dit moment maakt Rensa daarvoor gebruik van recepten die handmatig onderhouden moeten worden. Rensa wil een algoritme ontwikkelen die op basis van gemaakte offertes en gemaakte selecties op de website kentallen bepaald waarmee op basis van enkele kenmerken (bijv. kW verwarmingsvermogen).

De afstudeeropdracht behelst de vraag:

Ontwikkel een algoritme dat op basis van de in de verleden gemaakte selecties een richtprijs kan geven op basis van beperkt aantal kenmerken.

Deze functionaliteit wordt in het ontwikkelteam ontwikkeld, live gezet en op basis van de feedback doorontwikkeld.

Solliciteren
Solliciteren
Onderzoeksopdracht Slimme Selectie
  • Rensa
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Onderzoeksopdracht Slimme Selectie
  • Vakgebieden Informatica / IT
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Didi Dijkhuis
Doorzoek de website