Ontwerp System Families

De opdracht

Rensa Family engineert en ontwerpt installaties voor zijn klanten. Het ontwerpen vindt voor het grootste gedeelte plaats in het 3D pakket Revit. De afdelingen Rensa Techniek, Prefab en Kennis en Innovatie zijn continue bezig met ontwikkelingen die bijdragen aan het bouwproces. Op dit moment worden klant specifieke energie-units ontworpen die worden aangepast aan de wensen van de klant en de voorwaarden van de bouwlocatie. Het is tijdrovend en inefficiënt om deze dienst op deze manier aan te blijven bieden. Rensa Family Company zou daarom het proces willen standaardiseren. Door het ontwikkelen van dynamische system families zouden pre-fab installaties op een gestandaardiseerde wijze ontworpen kunnen worden.

Het is aan jou om deze system families te ontwerpen op een zodanige manier dat Rensa nog steeds kan voldoen aan de klantwens en rekening kan houden met de uitdagingen van verschillende bouwlocaties, maar minder tijd kwijt is aan het ontwerpproces. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Kennis en Innovatie.

De afdeling

De afdeling Innovatie & Kennismanagement van Rensa Family Company bestaat uit ontwikkelaars die de ideeën en wensen van het kenniscentrum ontwikkelen tot concrete (software) tools die door de Rensa bedrijven worden ingezet. Via de scrum-werkwijze en de modernste software worden in een twee wekelijkse sprint nieuwe producten opgeleverd aan het kenniscentrum.     

Elke twee weken worden demo’s gegeven aan het kenniscentrum, Rensa bedrijven en andere belangstellenden. Innovatie & Kennismanagement heeft zijn werkplek in InnovatieCentrum de Steck in Doetinchem waar een groot aantal bouwgerelateerde bedrijven met veel studenten in een inspirerende omgeving zijn gehuisvestigd.

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om kennis te delen met techneuten uit de installatiewereld
  • Je bent geïnteresseerd in installatietechniek en wil graag je kennis op dit vlak verbeteren
  • Vindt het leuk om in een team te werken naar een concreet eindresultaat en dit te presenteren. 
  • Je hebt ervaring met, of wilt je graag ontwikkelen in 3D-pakket Revit

Het bedrijf

De Rensa Family Company werkt voor meerdere bouwgerelateerde bedrijven. Elke bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit. We bedienen onze klanten (de professionele installateurs, en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. Rensa Family is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de 700 mensen die bij Rensa Family werken, staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.

Interesse?

Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem. tel: 0612200940 mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Ontwerp System Families
  • Rensa
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Ontwerp System Families
  • Vakgebieden Werktuigbouwkunde
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website