Opslagsysteem magazijn

DE OPDRACHT 

Innovatie en efficieny zijn belangrijke termen voor Hosokawa Micron B.V. Vanuit deze gedachte is het bedrijf continu bezig met het verbeteren van de werkwijze binnen de organisatie. Er zijn twijfels of de huidige manier van opslag in het magazijn, namelijk door middel van legborden, wel de meest efficiënte methode is om
producten op te slaan. Jij gaat onderzoeken of er andere manieren zijn om het magazijn in te richten die een positieve invloed hebben op de bedrijfsvoering. Het is vervolgens aan jou om deze mogelijkheden inzichtelijk te maken voor de organisatie en een adviesrapport uit te brengen op basis van jouw bevindingen.

WIE BEN JIJ?
- Enthousiaste HBO-student.
- Je hebt een technisch inzicht.
- Toont initiatief.
- Wilt graag een zinvolle bijdrage leveren aan het bedrijf.
- Je kunt goed zelfstandig werken.

HET BEDRIJF
Hosokawa Micron is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert voor de poederverwerkende industrie. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van mengen, drogen en agglomereren van vaste stoffen (poeders). Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa heeft in Doetinchem alle processen in huis; van engineering tot en met productie, service, verkoop en een eigen testfabriek. Met ca. 160 medewerkers zijn zij gevestigd in Doetinchem. 

OVERIGE INFORMATIE
Hosokawa Micron maakt deel uit van de Innovatiehub Doetinchem. Dit betekent dat er binnen het bedrijf naast een interne stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig is die jou kan begeleiden. Ook heb je door de Innovatiehub de mogelijkheid om veel met andere studenten samen te werken. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de stage contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem. 

INTERESSE?
Neem dan contact op met Ellen Peters, projectmanager Innovatiehub Doetinchem.
tel: 0612200940
mail: info@hub-doetinchem.nl

Solliciteren
Solliciteren
Opslagsysteem magazijn
  • Hosokawa Micron
  • Gildenstraat 26
  • 7005 BL Doetichem
  • Innovatiehub Doetinchem
  • Vakgebieden Logistiek, Technische bedrijfskunde
  • Innovatiehubmanager Ellen Peters
Doorzoek de website