Optimalisatie informatieoverdracht verpleegkundigen

Zorginstelling Azora

Werken voor de beste werkgever van Gelderland? De zorgorganisatie Azora zorgt voor elkaar, zowel voor haar cliënten als haar medewerkers. Echte Achterhoekers, die voor elkaar zorgen en waar ‘naoberschap’ geen loze kreet is. Betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent.

Azora heeft acht locaties voor ouderenzorg, een advies & behandelcentrum en een thuiszorgorganisatie. Binnen deze organisatie doen 1500 collega’s hun uiterste best om de cliënten de beste zorg te bieden, op maat en bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en om nog beter te worden dan dat je al bent.

Opdrachtomschrijving

Bij Azora wordt informatie overgedragen van de dagdienst naar de avonddienst. De twee coördinerende verpleegkundige hebben als taak om deze overdracht vloeiend in elkaar over te laten lopen. De organisatie wenst deze overdracht te optimaliseren, omdat in de praktijk vaak blijkt dat dit proces niet vloeiend verloopt. Dit is een knelpunt en heeft uiteindelijk ook effect op de kwaliteit van zorg. Daarom is het van belang om hierover een aanbeveling te krijgen over hoe de overdracht van informatie zo optimaal mogelijk kan verlopen tussen de coördinerende verpleegkundigen.  

Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar een verpleegkunde student die kennis heeft van informatieoverdrachten en inzicht heeft in processen.

Interesse of vragen?

Neem contact op met de projectcoördinator Merle Post: merle@stage.nu. Je kunt ook direct solliciteren door je motivatie en cv te sturen.

Solliciteren
Solliciteren
Optimalisatie informatieoverdracht verpleegkundigen
  • Azora
  • Industrieweg 115
  • 7061 AP Terborg
  • Innovatiehub Innovate Achterhoek
Optimalisatie informatieoverdracht verpleegkundigen
  • Vakgebieden Overig
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Merle Post
Doorzoek de website