PDM binnen Waterkracht

DE OPDRACHT

Heb jij interesse om stage te lopen bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat?

De opdracht is onderzoek doen naar de geschiktheid van een PDM-pakket (Product Data Management) binnen Waterkracht.

De volgende onderdelen komen aan bod:

-          Onderzoeken welke mogelijkheden er voor Waterkracht zijn met een PDM-pakket;

-          Welke PDM-pakketten zijn er en wat zijn de voor- en nadelen van deze pakketten?;

-          Mocht een PDM-pakket waardevol blijken, hoe zou deze dan geïmplementeerd kunnen worden? Hierbij dient rekening gehouden te worden met de koppeling met ERP (Enterprise Resource Planning) en de presentatie van documenten in de werkplaats).

HET BEDRIJF

 

Waterkracht is in Nederland specialist op het gebied van hogedrukreinigingsapparatuur en effectieve reinigingsoplossingen. Waterkracht is inmiddels uitgegroeid tot één van de leidende fabrikanten en engineers in Nederland van machines en installaties op het gebied van hogedrukreinigingstechniek en hogedruk-reinigingsoplossingen op maat. Het bedrijf ontwerpt, produceert, levert en geeft service aan de apparaten. De jarenlange ervaring (ruim 40 jaar), het uitgebreide assortiment en het uit voorraad leveren maakt Waterkracht niet alleen de specialist voor het oplossen van hogedrukreinigingsvraagstukken maar ook een totaal leverancier.

INNOVATIEHUB INNOVAR

 

De Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht zijn per 1 februari 2012 een samenwerking aangegaan om een Innovatiehub in de Achterhoek te starten. In de Innovatiehub is er naast je stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. Innovar is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren. Per periode zijn er ongeveer 15 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn nu al meer dan 150 studenten die bij Innovar hun stage- of afstudeeropdracht hebben voltooid!

 

COMPETENTIES: WAT ZOEKEN WIJ?

 

-          HBO opleiding, bij voorkeur Automatisering, ICT, Werktuigbouwkunde

-          Zelfstandig en Initiatiefrijk;

-          Proactief.

 

INTERESSE?

Aan de slag bij Waterkracht?  Maak je interesse aan ons kenbaar! Stuur een mail met je CV en motivatie naar de projectmanager van Innovar:

Mireille Pastoor
info@innovar.nl
06 - 28 224 863
www.innovar.nl / www.waterkracht.nl        

 

Solliciteren
Solliciteren
PDM binnen Waterkracht
  • Waterkracht
  • Markenweg 1
  • 7051 HS Varsseveld
  • Innovatiehub Innovar
PDM binnen Waterkracht
  • Vakgebieden Informatica / IT, Werktuigbouwkunde, Overig
  • Opleidingsniveau HBO/WO
  • Soort Stage Afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Mireille Pastoor
Doorzoek de website