Renoveren in bewoonde staat

Sité woondiensten zorgt ervoor dat iedereen (maar met name mensen met een kleine portemonnee) goed en betaalbaar kunnen wonen in Doetinchem en Bronckhorst. Zij zorgen voor goed onderhouden woningen, leefbare buurten en wijken waar de mensen zich thuis voelen. Stage lopen en afstuderen bij Sité betekent werkervaring op doen in een leuke, enthousiaste en lerende wooncorporatie

Jouw opdracht

Site Woondiensten is een woningcorporatie en verhuurd woningen aan huurders. Een deel van het woningbezit van Site is verouderd en moet daarom worden gerenoveerd. Hierbij kun je denken aan schilderen, maar ook grotere verbouwingen zoals asbestsanering . Deze woningen worden vaak in bewoonde staat gerenoveerd. Hierbij blijven we bewoners in het huis wonen en wordt er vaak gewerkt met afzetlinten op plekken waar de bewoners tijdelijk niet mogen komen.

Nu is de vraag die bij Site speelt, wat is de rechtspositie van de bewoner, Site en de aannemer in deze situatie. Wat als er iets gebeurd, wie is er dan verantwoordelijk en wat kunnen wij als woningcorporatie eisen.Wat is de rol van de huurder, van de aannemer en van Site tijdens deze verbouwing. Maar ook wie is er verantwoordelijk als er iets gebeurd, welke risico’s moeten we afdekken?

Wat verwachten wij van jou

  • Je bent kwaliteitsgericht en analytisch
  • Je bent klantgericht en kunt de ervaringen van verschillende belanghebbenden in beeld houden
  • Je bent sterk in het analyseren van een situatie

Interesse of vragen?

Neem contact op met Marjolein Jansen. Je kunt ook direct solliciteren door je motivatie en cv te sturen.

Solliciteren
Solliciteren
Renoveren in bewoonde staat
Renoveren in bewoonde staat
  • Vakgebieden Bedrijfskunde, Juridisch, Makelaardij
  • Innovatiehubmanager
Doorzoek de website