Serie productie assemblages optimaliseren

De opdracht

Rensa prefabriceert technische installaties voor gebouwen welke als complete unit op de bouwplaats of woningfabriek worden afgeleverd. Deze assemblages worden geëngineerd in Revit (3D) of SolidWorks modellen. Met behulp van werktekeningen fabriceert Rensa Family Company de deelproducten en assembleert deze tot een assemblage. Steeds meer wordt de (deel)productie machinaal gemaakt en wordt het direct vanuit het 3D model aangestuurd. 

Aan jou de opdracht om het proces van het maken van de assemblages in kaart te brengen en te adviseren op welke wijze de productie hiervan het beste ingericht kan worden. 

De afdeling 

Rensa bestaat uit meerdere bedrijven met elk hun eigen specialisme binnen de installatietechniek. Je bent werkzaam bij de afdeling Innovatie & Kennismanagement (I&K). De afdeling I&K optimaliseert processen m.b.v. eigen ontwikkelde software. Op de afdeling prefab worden installaties samengesteld waarna ze door eigen transport naar de bouwplaats getransporteerd worden. 

I&K is gelokaliseerd in het innovatiecentrum De Steck in Doetinchem waar samen met een 10tal andere bedrijven innovaties doorontwikkeld worden. 

Het bedrijf 

Rensa Family Company werkt voor meerdere bouw gerelateerde bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn specifieke specialiteit: Rensa (verwarming en ventilatie), Gévier (sanitair), Libra (PV systemen), Allbrand (vloerverwarming), Verholt (rookgasanalyse) en Gafco (koeltechniek). We bedienen onze klanten (de professionele installateurs en ontwikkelde aannemers) middels regionale vertegenwoordigingen en vergaande geautomatiseerde centrale magazijnen. 

Rensa Family is een open, informele organisatie met een professionele en mensgerichte mentaliteit. Voor de werknemers van Rensa staan de competenties klantgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen centraal. 

Is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Judith Anvelink, hubmanager Innovatiehub Doetinchem. Dit kan telefonisch op 06-12200940 of per mail: info@hub-doetinchem.nl 

Solliciteren
Solliciteren
Serie productie assemblages optimaliseren
  • Rensa Family Company
  • Beekseweg 3
  • 6942 JC Didam
  • Innovatiehub Doetinchem
Serie productie assemblages optimaliseren
  • Vakgebieden Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloop-/afstudeerstage
  • Innovatiehubmanager Judith Anvelink
Doorzoek de website