Technisch bedrijfskunde student gezocht!

De opdracht

Wij zijn voor de afdeling kwaliteit (QHSE) op zoek naar enthousiaste zelfstandige en creatieve studenten die met een lach op het gezicht van aanpakken weten! Op de afdeling kwaliteit is geen dag hetzelfde. Je neemt deel aan de dagelijkse overleggen, je kunt interdisciplinair samenwerken en helpt mee als er kansen tot verbeteren zijn. Kwaliteit is verandering; nieuwe werkwijzen en nieuwe inzichten. Denk aan Industrie 4.0, Monozukuri, LCIA, Lean en klantklachten; in- en extern. Dit moet gecontroleerd geïmplementeerd worden; combinatie van veel vakdisciplines. LCIA is de overtreffende trap van LEAN; Ubbink zoekt binnen een half jaar een technische oplossing om de kwaliteit te kunnen waarborgen/controleren van de nieuwe lijnen en producten zonder dat het Tact-tijd kost. Daarbij moet het resultaat geïmplementeerd en daadwerkelijk geaccepteerd functioneren volgens verwachting. Je draait mee binnen een productie organisatie en bent onderdeel van het verbeterteam.

Het is zeker een uitdagende opdracht waarbij het gaat om te werken in een productie gedrevenen organisatie met passie tot verbetering, je eigen ontwikkeling(!) en gegarandeerd interessant!

Jouw profiel

- Assertief en communicatief vaardig;
- neemt initiatief en zelfstandig;
- creatief en staat open voor reflectie;
- hoge mate van verantwoording en leergierig hoe een bedrijfsorganisatie ook effectief  digitaal organisatorisch ondersteunend ingericht kan worden;
- accuraat en vooral plezier in je werk!

Is jouw interesse gewekt?  
Denk je dat deze opdracht goed bij jou past of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Michelle Hendriksen,
Projectmanager Innovatiehub Achterhoek-Liemers:
Email:           mhendriksen@innovatiehub-al.nl
Telefoon:       +31 (0)53104670

Solliciteren
Solliciteren
Technisch bedrijfskunde student gezocht!
  • Ubbink
  • Verhuellweg 9
  • 6984AA Doesburg
  • Ubbink
Technisch bedrijfskunde student gezocht!
  • Vakgebieden Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde
  • Opleidingsniveau HBO
  • Soort Stage Meeloopstage
  • Innovatiehubmanager Michelle Hendriksen
Doorzoek de website